- 3 Temmuz 2012
- 134.439
- 81.173
- 5.198
bizde 6 ay top oynayan yeni sözleşme istiyorBarış, yunus önce gidip napoli, psg, inter'in yıldız oyuncusu olsun o maaşları verelim. Maaş kariyere, cv'ye verilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde 6 ay top oynayan yeni sözleşme istiyorBarış, yunus önce gidip napoli, psg, inter'in yıldız oyuncusu olsun o maaşları verelim. Maaş kariyere, cv'ye verilir
Tezegi avuçladikSon durum nedir abiler
Ağlatma beni Alpay transfer yapıcaz alt tarafıSatmayalım zaten 34 yaşında saçları hafif ağarmış da olsa oyuna 70 de girerken görelim kendisini ve Yunus’u.
2002’den sonra Muslera dışında bayrak adam yok takımda resmen. O isim olsun Barış ve Yunus da.
Biri zaten gidip geldi. Sara, Zaniolo, Jakobs, Sallai’yi satsınlar çok istiyorlarsa hepsinin yeri dolar şu an.
3 yıl sonra elde kalır diye kabul edip üç yılı sportif riske atmamalıyız bu kadar iyi giderken.
Çünkü bir GS kuralı gidenin yeri asla dolmuyor en az 3-5 sene.
1.5 a oynamıyorlar 2.5-3 milyona oynuyorlar. Bence asıl sorun icardi ve osimhen maaşı değil. Her isteyene zam yapmak sorunBence maas konusunda ipin ucunu kacirdik
Sen bazi oyunculara 10-15 milyon maas dagitirsan, Baris gibi, Yunus gibi takimin temel taslari 1.5‘a falan oynamaz
Sadece Baris icin degil Sanchez, Lemina ve Yunus icin de zam istiyor haberleri cikti.
Bir yerimizde patlayacagi belliydi bu maas olayi.
Simdilik bu sekilde yukselmiyorum, cunku net bilgi yok... Yonetim mi "yav diger transferlere butce lazim, baris ne dersin bu ise" mi olay - yoksa bay mi " maas iyi, ben gidecegim" mi diyor.2028e kadar yok mu sözleşmesi
Diyeceksin 70 milyon euro + k.ören payını da gitsin araplar karşılasın
Vermiyorlar mı paşa paşa kalıp topunu oynayacaksın
Yetti bu topçuların tripleriyle uğraştığımız
Sen böyle dediysen kesin gider malesef renkdaş. En son feyenord fb'yi eler demiştinBarış gideceğini sanmıyorum hele salak saçma takımiara gideceğini asla sanmıyorum