Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Bu anket kapanacak: .
İstediğimiz fiyatın bir kuruş altına satmasınlar. Napoli nasıl süründürdü ve istediğini aldıysa bizimkiler de aynısını yapsınlar. Olmuyorsa ya tıpış tıpış gelecek oynayacak, ya da CL ve dünya kupası varken sezonu tek başına antrenman yaparak geçirecek.

Bizim yönetim neye göre söz veriyor ben bunu anlamıyorum.

Benzer bir süreç ilk şampiyonluk alındıktan sonra Nelsson içinde yaşandı.

Adama söz verip satmadılar sonra ortalık karıştı bugün gelinen nokta ortada.

Zorla bir yere göndermeye gönderdik. Satın gitsin Barış'ı da bu saatten sonra bir yol olmaz.

Ama burada önce yönetim hatalı resmen Nelsson sürecinin aynısını yaşıyorlar. Sıfır ders çıkarma...

Geçmiş olsun yine kaos yine suçun %80'i bizim tarafta maalesef.

45m+5m bonus karsiliginda satilir gibi. Onemli olan yerine alinacak olan oyuncu.

50 milyon euro + Keçiörengücü payı işine geliyorsa, yok öyle her Gitmek istiyorum diyeni keyfi kâder yollamak; bu kulübü iyice dingonun ahırı bellediler.

Yönetimin tavrı de laurentis gibi olmalı, kanlı bıçaklı olduğu adamı istediği rakama istediği şartlar altında sattı bizimde barış konusunda ki tavrımız kılçıksız 50 milyon Euro olmalı

Yerliler yerli degil adeta hainler
Belliydi böyle olacağı. Neom falan hikaye. 1 yıl sonra fbye gitmenin yolunu yapıyor. Kerem, Hakan şimdide Barış acayip bir operasyon çekiliyor. Barışı satmayın gerekirse kadro dılı bırak oynamasın ama fbye de verilmeyecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baris ne yapmis abi ya bana biri anlatabilir mi? Subat Mart ayinda takim düstügünde Baris mi kaldirmis takimi?!?!?! Bana kici kirik Turkiye liginde katki verdigi icin soz sahibi mi olacakmis. Bu nasil bir dar gorusluluktur, bu nasil kapasitesizliktir.... bu saatten sonra 50 yi masaya koy nereye giderken git. Koymazsan bekle yedek kulubesinde. Inanilmaz, kan beynime sicradi gercekten

Geçmiş olsun bu saatten sonra istediğimiz paraya satamayız.

Elde tutsan performansı biraz düşse ıslık manyağı yaparlar.

Sosyal medyada linç ederler.

Bu saatten sonra alabileceğimiz max. teklifi alıp satmak lazım.

35 milyon € falan alalım. Zaten neredeyse 10 milyonu keçilere gidecek.

Olaya bak anasını satayım. Sezon başladı her şey yolunda gibiyken düştüğümüz hale bak.
Barışın menajeri, sen mi geldin foruma?
Ya istenilen parayı getirecek yada kadro dışı.. kendisi bilir. Kalırsa da burnundan getirir taraftar, bunu yanına koymaz.

Hakan ya da İlkay şart oldu

Belki daha iyi olur bizim için.

Geri
Üst Alt