Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Arkadaş kim gelecek diye beklerken evdekiler sorun yaşatmaya başladı, alacağınızı alın transferi kapattık deyin, bu süreç son günlerde ucuzluk değil kazık ve hesapta olmayan satışlar getirir.

Kadro dışı bırakılmalı ve bu iş inada binmeli ciddiyim yerim gelecek 30-40 milyonu inat edip sözleşme sonuna kadar kadro dışı bırakacaksın 30 yaşında hiç maça çıkmadan hadi git diyeceksin ibret olacak

Bu hikayenin bu hale gelmesine hakikaten üzüldüm.Sattigimiz anda ugurcana felan gidecek parasinin yarısı onuda hazir olun
Dostum yanlış anlama da sen ve senin gibi konuşanları da anlamıyorum.

Birincisi zaten Uğurcan'ı istemiyoruz kaldı ki hadi biz istedik diyelim adamlar satmıyoruz demiş nereden geliyor bu kadar rahat rahat paranın yarısı Uğurcan'a gidecek inanışı tam olarak?

2028'e kadar uzamadi mi sozlesmesi? Ok U19 ile idmana. 3 sene dusunmek icin iyi sure. Belli ki muhakemesi zayif. Normalden fazla zaman gerekiyor dusunmesi icin.

Bu arada Fenerkahpe nin alicengiz oyunlarida var bubisin icinde goruldugu uzere . Galatasaray'i icten karistirmaya calisiyorlar.

Sokarım parasına abicim gelecek 40-50 ne olacak bizi dünya kulübü mü yapacak, göndereceksin u19 ile antrenmanlara çıksın. Maaşını da yatıracaksın yok edeceksin gerekiyorsa.

Gidip lafıyla hareket edip kulübü şu dakika bu hale getiren adamın kariyerini çöp edeceksin. Kurtarsın abisi nasıl kurtarabiliyorsa o saatten sonra.

Ş.ligine bildirmeyeceksin de gerekiyorsa ipler kopacak.

60 milyon getireceksin yok olup gidersin denilecek.

Kulüp sonra da futbolcularına ve gelecek her futbolcuya ülke içinde menajerlik kabul etmediğimizi imzalatacak ki bu şeref yoksunları sürekli karşımıza çıkmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne olursa olsun geri adim atmak yok. Gösterin artik GSnin gucunu, burasi dingonun ahiri degil

Gerekirse barisin kariyerini bitirirsin. Herkes ayagini denk alsin!

Son düzenleme:
Nazik bir dille kendisini kadro dışı bırakalım Galatasaray barış yerine birini bulur bir noktada toparlar ama o dünya kupası ve şampiyonlar Ligi yılında ve 3 yıl kontratı varken boş boş oturursa 10 milyonu geç bizden aldığı maaşı bulamaz newcastle nasıl 150 milyonluk topçuya boyun eğmiyorsa bizde etmeyelim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

40 a hemen satarım hemen yerine futbolcu lazım. artık barıştan birey olmaz bizde

Geri
Üst Alt