Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.997
- 7.755
- 1.898
Hatipoğlundan tiksinmek için bir sebep daha çıktı, bu heriften nefret ediyorum, Acun bunun yanında jiglypuff sempatikliğinde kalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatipoglu vatan hainliginden idam edilmeli
Zemin yapamayan adamlardan ne bekliyoruz. Transferde de binmişler kavukçu'nun sırtınaYönetim yönetim degilki yerli topcular adam olsa nolacak
Daha adamin 20%lik kismini cözememis. Gitmis söz vermis seneye kolaylik saglayacaz diye
Bunlardan transfer bekliyoruz!
Sezona bomba gibi girmisken 2 gunde kaosa suruklendik gene cok sukur
Kadro dışı bırakmak şu an yapılacak en saçma hareket olurBarış Alper Kadro dışı bırakılmalı. Kulubün istediği bonservisi getirip nereye gitmek istiyorsa gitmeli, şimdi gitsin o MALDAN menajeri ile 50 milyon artı Keçiören payını vereni bulsunlar.
Profesyonel dünyada söz değil sözleşme var, ayrıca hepimiz biliyoruz ki söz denilen şey Avrupa için menajerin cebini doldurması için değil. Milyon dolar alıp sözleşme yaptıysan o sözleşme gereğini yapacaksın. Ayrıca getir isteneni bonservisi götür futbolcunu bay menajer. Kariyer için değil para için gidiyor ve o söz dediğiniz kariyer için; parayı düşünüyorsan kulüp de kendi menfaatini düşünecek.Evet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.
Bugün satmayacağım diye açıklama yapıyorsan o gün söz veremeyeceksin adama.
Az içimizde yapılan hataları görmek gerekiyor. Gerçekler çok uzakta değil.
Esf hocam inatla kiyadan koseden surekli dillenen ugurcan ismi var bir suredir.Ona dayanarak kendimce bir yorumda bulundum ugurcan isi ins olmaz ama. Musleranin gidecegi supriz oldu yaa diyen bir başkana sahibiz.Bu bakis acisinin donnaruma diye 1 ay kafa acip alabilecegi adam ederinin üstünde ugurcan olur en fazla haksizmiyim ? Trabzona iyi para cikarsak satarlar benceDostum yanlış anlama da sen ve senin gibi konuşanları da anlamıyorum.
Birincisi zaten Uğurcan'ı istemiyoruz kaldı ki hadi biz istedik diyelim adamlar satmıyoruz demiş nereden geliyor bu kadar rahat rahat paranın yarısı Uğurcan'a gidecek inanışı tam olarak?