Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
Niye U19’a yollayalım ki.? Getirsinler 45 milyonu defolup gitsinler.

Yönetim yönetim degilki yerli topcular adam olsa nolacak

Daha adamin 20%lik kismini cözememis. Gitmis söz vermis seneye kolaylik saglayacaz diye

Bunlardan transfer bekliyoruz!

Sezona bomba gibi girmisken 2 gunde kaosa suruklendik gene cok sukur
Zemin yapamayan adamlardan ne bekliyoruz. Transferde de binmişler kavukçu'nun sırtına

Barış'tan hiç kimse 50 beklemiyordu, 25 civarıdır ederi benim gözümde. Bir sene sürünsün, zaten o paraları eder yine. Zarar sayılmaz. Menajeriyle bir olup milyonlarca taraftarı olan kulübe iş çevirmeye kalkan kim varsa ona da mesaj olur. Yunus filan aklından geçiremez bu işleri.

menajer acıklamasına göre barış herşeyi tek başarmış sanki büyük topcu olarak gelmişte gsyi basamak olarak kullanmış gibi

kıcı kıcık keciörende oynayan adamdın

gecen seneye kadar kafanı kaldırıp top kontrol edemiyordun ona ragmen oynatıldın

Barışın yaptığı gerçekten saygısızlık. Kimse gitme ya da parayı seçme demiyor. 4 gündür antremana çıkmamak maça çıkmamak hainliktir. Maçına çıkarsın bi taraftan da klube anlaşın diye ısrar edersin anlarım ama yaptığı düpedüz hainlik. Satarlarsa trye satılamaz ve kiralanamaz maddesi koymayan da şerefsizdir

Barış Alper Kadro dışı bırakılmalı. Kulubün istediği bonservisi getirip nereye gitmek istiyorsa gitmeli, şimdi gitsin o MALDAN menajeri ile 50 milyon artı Keçiören payını vereni bulsunlar.
Kadro dışı bırakmak şu an yapılacak en saçma hareket olur
Hem oyuncuyu iyice depresyona sokacağız hem de saçma sapan bir fiyata gidecek

Baris'tan elimize net 40 milyon euro gecsin yeter, hatta cok bile. Ingiltere'den gectigimiz sezon en iyi teklif 25 milyon euro euro falandi. Oradan istedigimiz bir para cikmaz maalesef.

Baris'ta 4 yilda 40 milyon euro alacagim o parayla Rize'deki tum arsalari satin alirim diyormus, o zaman bu durumu lehimize cevirmek lazim. 50 milyon euro'ya ciktiklari an zaten Keciorengucu'ne paylari neyse verelim o 40 milyon euro ile hem kaleci hem stoperi hem orta sahayi halledersin.

Evet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.

Bugün satmayacağım diye açıklama yapıyorsan o gün söz veremeyeceksin adama.

Az içimizde yapılan hataları görmek gerekiyor. Gerçekler çok uzakta değil.
Profesyonel dünyada söz değil sözleşme var, ayrıca hepimiz biliyoruz ki söz denilen şey Avrupa için menajerin cebini doldurması için değil. Milyon dolar alıp sözleşme yaptıysan o sözleşme gereğini yapacaksın. Ayrıca getir isteneni bonservisi götür futbolcunu bay menajer. Kariyer için değil para için gidiyor ve o söz dediğiniz kariyer için; parayı düşünüyorsan kulüp de kendi menfaatini düşünecek.

barisa bir haller olmuş. ilk iki Mac 3 golmu atmış :-) Osimhen ile iki katini atardık oyndigimiz takımlara

Dostum yanlış anlama da sen ve senin gibi konuşanları da anlamıyorum.

Birincisi zaten Uğurcan'ı istemiyoruz kaldı ki hadi biz istedik diyelim adamlar satmıyoruz demiş nereden geliyor bu kadar rahat rahat paranın yarısı Uğurcan'a gidecek inanışı tam olarak?
Esf hocam inatla kiyadan koseden surekli dillenen ugurcan ismi var bir suredir.Ona dayanarak kendimce bir yorumda bulundum ugurcan isi ins olmaz ama. Musleranin gidecegi supriz oldu yaa diyen bir başkana sahibiz.Bu bakis acisinin donnaruma diye 1 ay kafa acip alabilecegi adam ederinin üstünde ugurcan olur en fazla haksizmiyim ? Trabzona iyi para cikarsak satarlar bence

Barış olayının bize verdiği zarar 40-50 milyon Eurolar ile çözülemez getirsinler 100 milyon Euro nereye gidiyorsa gitsinler. Zaten menajeri yolu yapmış koç ve avanesiyle boy boy fotoğraflar her yerde

Geri
Üst Alt