Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Bu anket kapanacak: .
Cumhuriyet tarihinde 40 a oyuncu mu satıldı bu ülkede? Bu parayı veren varsa havaalına gitmek lazım horonla.. Yerli sorununu başka şekilde çözecez yapıcak biriey yok. Bizi istemiyor adam bu adamı ilk iç saha maçına nasıl çıkartacaksın bitti artık..

Bu açıklamadan sonra barış kesinlikle kadro dışı kalmalıdır. Barisi neredeyse yok pahasına mal etmiş, yükseltmiş Galatasaray olarak kesinlikle hiç bir şekilde maddi kaybimiz yok. Asıl kaybeden barış ve o 3 tane Galatasaray düşmanı menejer olacak.

Transferleri patlatin artik ulan. Bunlar kaosa girdi artik öldu derlerken anka kusu gibi kullerimizden dogalim. Hadiii

Barış , teknik heyet tarafından Kayseri kadrosuna dahil edilmeli
Bizim futbolcumuzsa gelip oynar
Gelmemezlik yaparsa o zaman ekmek kapısına ihanet etti diyebiliriz ancak

Kime canımiz desek hançer yiyoruz Biz kimseye güvenmeyecek miyiz ağa Barış Alper Yılmaz menajerini kovup Ben Galatasaraylıyım demedigim sürece sana da kapı kapandı .Gönderin Türkiyede 10 sene Fener ve Bjkde oynayamaz maddesi ekleyin Parasıyla mutlu olsun.

Profesyonel dünyada söz değil sözleşme var, ayrıca hepimiz biliyoruz ki söz denilen şey Avrupa için menajerin cebini doldurması için değil. Milyon dolar alıp sözleşme yaptıysan o sözleşme gereğini yapacaksın. Ayrıca getir isteneni bonservisi götür futbolcunu bay menajer. Kariyer için değil para için gidiyor ve o söz dediğiniz kariyer için; parayı düşünüyorsan kulüp de kendi menfaatini düşünecek.
Bende farklı bir şey söylemiyorum ki? Satalım zaten ama elimiz güçlü durumdayken bile güçsüz duruma düşüren de bizim yönetim maalesef. Onu belirtmekte ne gibi bir hata var?

Belki 50 milyon alacaktın ama öyle saçma sapan sözler verirsen bugün 35'i kabul etmek zorunda bırakıyorlar adamı işte sorun bu...

Mallığın büyüğü bizde onu demeye çalışıyorum. Yoksa her futbolcu istediğimiz parayı getirince gidebilir hiç sıkıntı yok.

Barış , teknik heyet tarafından Kayseri kadrosuna dahil edilmeli
Bizim futbolcumuzsa gelip oynar
Gelmemezlik yaparsa o zaman ekmek kapısına ihanet etti diyebiliriz ancak
Hocam sabah beri şöyle olursa böyle olursa deniyor da daha ne olması lazım herifin menajeri gitmek istiyoruz bırakmıyorlar diye açıklama yaptı, yani şu saatten sonra oynamasın getirsin 50 milyon uzasın

kadro dışı bırakın 50m+keçiören payı gelmeden de bırakmayın 3 sene idman yapar kendi düşünsün, kimse Galatasaray'dan büyük değildir. her şey para değildir

Abi ne yapayım vallaha şaşırdım ya elimizde yerliler bulup bulumsuyor biraz çok çabuk şımarıklaşıyolar malesef 8 milyon maaş istemek nedir abi ülkenin en iyi takımında oynuyorsun 4 falan dese oturursun anlaşırsın 8 nedir hiç
Mi sevmedin bizi camiayı derler
3 hafta önce sözleşme yenilemiş, bir kuruş zam yapılmamalı. Kabul edilebilir rakam versinler, gönderelim. Yoksa paşa paşa oturur veya oynar. DK ve CL var, kalırsa da mecburen kasacak. Ama o da biraz zoraki evlilik gibi olur. Çok tad vermez.

Geri
Üst Alt