Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.977
- 8.303
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan cag atlatır vallahiHakan ya da İlkay şart oldu
Belki daha iyi olur bizim için.
Bu dakikadan sonra gelecek aciklama sahsen beni tatmin etmez. Menajerin boyle yazili konusuyorsa (hatip sozleri referansiyla) -sonrasinda ne dese ne fayda...zaten menajerle koordineli hareket ediyor.Ben ne menajer tanırım ne başkasını
Menajer denen herif kim ki koca kulüp onu kâale alacak
Barış çıkıp kendisi açıklama yapsın
Düzgün menajer sadece alacağı parayı düşünmez topçunun kariyerini de düşünür. Dini imanı para olan adam, adam değildirmenajerde alacagına bakıyor kim bilir araplardan ne alacak
Hatır ile sözle kulüp mü yönetilir? Bunun bir raconu var : Minumum fee release clause, koy serbest kalma maddesi, bu parayı getir nereye istersen git. İletişim budur, profesyonellik budur. Kolaylık sağlarız dediğin an manipülasyona açık bırakıyorsun mevzuyu.Bizim yönetim neye göre söz veriyor ben bunu anlamıyorum.
Benzer bir süreç ilk şampiyonluk alındıktan sonra Nelsson içinde yaşandı.
Adama söz verip satmadılar sonra ortalık karıştı bugün gelinen nokta ortada.
Zorla bir yere göndermeye gönderdik. Satın gitsin Barış'ı da bu saatten sonra bir yol olmaz.
Ama burada önce yönetim hatalı resmen Nelsson sürecinin aynısını yaşıyorlar. Sıfır ders çıkarma...
Geçmiş olsun yine kaos yine suçun %80'i bizim tarafta maalesef.
Evet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.Barışın menajeri, sen mi geldin foruma?
Ya istenilen parayı getirecek yada kadro dışı.. kendisi bilir. Kalırsa da burnundan getirir taraftar, bunu yanına koymaz.
Ṣuna bak. Koç bunlari fonlamiyorsa ne olayim
Pardon barışın tek söz hakkı, istediğimiz parayı Galatasaray'in menfaatlarine uygun şekilde olan hali ile masaya getirmesidir. Ayrıca bu söz vereninde İbrahim Hatipoğlu olduğu söyleniyor. Bu adamın hicmi hayırlı işi olmaz. Bir an önce yönetimden ayrılmalı
adam sözlesme yeniledi geçen günEvet benim Barış'ın menajeri. Şu an en kolayı Barış'a veya menajerine sallamak.
Bugün satmayacağım diye açıklama yapıyorsan o gün söz veremeyeceksin adama.
Az içimizde yapılan hataları görmek gerekiyor. Gerçekler çok uzakta değil.
Barışın azı yok mu kukla konuşuyor deli oluyorum böyle işlere çocuk çocuk işler