Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.302
- 2.923
- 1.668
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten problem burda o da bence gitmek için olayı büyütüyor.Burda direk hatalı olan Barış Alper tabi oyuncu bizde olduğu sürece linç gibi olaylar yapmamak lazım.Ancak gerekirse yedek bırakılmalı bunu sadece Barış Alper olarak düşünmemek lazım diğer oyunculara emsal olacak karar.Ne dese ise yaramayacakki, buyumeden 1 saatte demesi lazimdi.
Kerem surecinden epey deneyimli taraftar - transferler yuzunden linç moduda kolay tetiklenecek modda.
Çöpluk tivitter zivanadan cikar
Hangi haddini bilmez yönetici futbolculara teklif gelirse bırakacağız diye söz veriyor. Bu olay gs kulübünde tamamen yasaklanmalı, futbolcuya söz falan veremezsin
Böyle ne mesaj vermiş oluyoruz? Sene sonuna kadar hep kadro dışı mı bırakacağız? Ben alıcı taraf olsam oyuncunun bir adım daha yaklaştığını düşünürüm bu hamleden sonra. Bir haber gelse Akanji kulübe rest çekti ve kadroya alınmadı diye, Herkes aslan yatıyor muhabbeti yapar. Elimizi zayıflatıyor böyle hareketler.Antremana cikmayan adami sampiyonluk maci degil ne degil niye göturelim ?
Gerekirse evet sezon boyu kadro disi kalacak. Bakalim göze aliyormu kariyerini mahvetmesiniBöyle ne mesaj vermiş oluyoruz? Sene sonuna kadar hep kadro dışı mı bırakacağız? Ben alıcı taraf olsam oyuncunun bir adım daha yaklaştığını düşünürüm bu hamleden sonra. Bir haber gelse Akanji kulübe rest çekti ve kadroya alınmadı diye, Herkes aslan yatıyor muhabbeti yapar. Elimizi zayıflatıyor böyle hareketler.