Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Bu anket kapanacak: .
Barış olayı bir kenara bu saatten sonra transfer yapılmazsa ben okeyim.en azından paramız cepte kalır
Bunu söylerken içim yanıyor ama Avrupa hedefi sadece lafta belli ki önemsenmiyor yine bir halt yapamayacağız
mevcut kadro da lig için yeterli.artık büyük sakatlık olmasın diye dua edelim

Bu gala haber yasakli falan da dun bu maldanla yasanan olaylari direk yazdi yav

Demekki birseyler biliyor arada ufurse de

Ne dese ise yaramayacakki, buyumeden 1 saatte demesi lazimdi.

Kerem surecinden epey deneyimli taraftar - transferler yuzunden linç moduda kolay tetiklenecek modda.

Çöpluk tivitter zivanadan cikar
Zaten problem burda o da bence gitmek için olayı büyütüyor.Burda direk hatalı olan Barış Alper tabi oyuncu bizde olduğu sürece linç gibi olaylar yapmamak lazım.Ancak gerekirse yedek bırakılmalı bunu sadece Barış Alper olarak düşünmemek lazım diğer oyunculara emsal olacak karar.

Menajeri durumu çarpıtıyor. Barış Avrupa hayalim var dedi onun için de o zaman teklif PL'dendi hatta yazın aynı teklife kolaylık sağlarız dendi. 2. olarak varsa durumun Haziran- Temmuz ayında söylersin CL listesine 10 gün kala söylemezsin. Son olarak Gökmen Özcan'ın işi ne sen temsilcisiyken? Kulübe oyuncu iler görüşme izni verilmeden neye göre görüşüyor varsa görüşme izni zaten koyardınız koyamadığınız için belli ki yok. Son olarak gitmek istiyorsa istekler belli karşılayın o istekleri ve istediğiniz yere gidin.

Ṣu dakika kadro disi kaldi haberi gelmezse yönetime yaziklar olsun

Kimsenin parasina muhtac degiliz. Burnunu surtun ṣu bariṣin

Şu dakikadan sonra barıştan hayır gelmez kılçıksız 50 milyon getirsinler gitsin bakalım

Antremana cikmayan adami sampiyonluk maci degil ne degil niye göturelim ?
Böyle ne mesaj vermiş oluyoruz? Sene sonuna kadar hep kadro dışı mı bırakacağız? Ben alıcı taraf olsam oyuncunun bir adım daha yaklaştığını düşünürüm bu hamleden sonra. Bir haber gelse Akanji kulübe rest çekti ve kadroya alınmadı diye, Herkes aslan yatıyor muhabbeti yapar. Elimizi zayıflatıyor böyle hareketler.

Yedeğe atın 50 milyon gelirse satın ve kuruş inmeyin. Yeni kanat transferi de hemen yapılmalı

Böyle ne mesaj vermiş oluyoruz? Sene sonuna kadar hep kadro dışı mı bırakacağız? Ben alıcı taraf olsam oyuncunun bir adım daha yaklaştığını düşünürüm bu hamleden sonra. Bir haber gelse Akanji kulübe rest çekti ve kadroya alınmadı diye, Herkes aslan yatıyor muhabbeti yapar. Elimizi zayıflatıyor böyle hareketler.
Gerekirse evet sezon boyu kadro disi kalacak. Bakalim göze aliyormu kariyerini mahvetmesini

Geri
Üst Alt