Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Bu anket kapanacak: .
Değerli Galatasaraylı kardeşlerim,
Yaşlı başlı adamım. Önemli de bir kariyer sahibiyim hasbelkader .Senelerdir okur sadece kombine devredeceğim zaman yazarım foruma. İşim gücüm gereği yönetim ve etrafındaki pek çok insan değerli dostlarımdır. Bunca yıl sonra gördüklerimden ilk kez küfür edecek hale geldim. Ben bunu yapınca ne oluyor bana? Okumaya devam edebiliyor muyum?
Eğer öyleyse söyleyeceklerim var.
Selam ve Saygılarımla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antrenmana çıkmamak iş ahlakı eksikliğini gösterir. Artık Barış’tan dikiş tutmaz getir isteğimiz bonservis ücretini yallah istediğin yere

Ele gune laf söz veren kim olursa olsun tanimam

Artik senin verdigin emeklerin nazarimda hic bir degeri kalmamistir

Kerem kategorisine hizlica giri yapmistir baris efendi!!

Baris ben gelmem demis iste siz hala Baris'i kadrolara yazin. Tamam sozlesmesi var 3 yil daha ama gecen gun demek bosuna siyah ekran paylasimi yapmamis. Tripkolik iste Kerem gibi. Yerli oyuncularin hepsi ayni.

Yerli oyuncuya iyi teklif varsa SATMALISIN. Baris madem Araplari istiyor, getirsinler 50 milyon euroyu.

Geçmiş olsun bu saatten sonra istediğimiz paraya satamayız.

Elde tutsan performansı biraz düşse ıslık manyağı yaparlar.

Sosyal medyada linç ederler.

Bu saatten sonra alabileceğimiz max. teklifi alıp satmak lazım.

35 milyon € falan alalım. Zaten neredeyse 10 milyonu keçilere gidecek.

Olaya bak anasını satayım. Sezon başladı her şey yolunda gibiyken düştüğümüz hale bak.

dakikalar içinde kadro dışı haberini paylaşmazsak resmi siteden bu seneden ümidimi keserim tamamen

İnanılmaz şekilde topyekün üzerimize geliyorlar iddalar yalanlar falan filan lafıda çok uzatmayacağım bizi başka türlü yıkamayacaklar sahada yenemiyorlar çünkü.. alayını üstüste koymaya devam ededeğiz.. çok ağır küfür edeceğimde neyse.. yeterki özcimbomlular ayık olsun biz bize yeteriz.

Eğer 30-35 e gideceğim 6-7 de Keçiören’e sıkın o paradan diyorlarsa 3 yıl kontratı varmış 300 milyon tl yapar, 3 yıl kadro dışı bırakıp futbol kariyeri bitirilmeli gerekirse taraftar o maaşı toplar verir yeterki kariyeri bitsin
Ha Keçiören payı hariç 50 milyon veriyorlarsa o zaman yönetim göndermeli yolu açık olsun

Değerli Galatasaraylı kardeşlerim,
Yaşlı başlı adamım. Önemli de bir kariyer sahibiyim hasbelkader .Senelerdir okur sadece kombine devredeceğim zaman yazarım foruma. İşim gücüm gereği yönetim ve etrafındaki pek çok insan değerli dostlarımdır. Bunca yıl sonra gördüklerimden ilk kez küfür edecek hale geldim. Ben bunu yapınca ne oluyor bana? Okumaya devam edebiliyor muyum?
Eğer öyleyse söyleyeceklerim var.
Selam ve Saygılarımla

Abi merhaba,

Okumaya devam edebilirsin ama değmez sonuç itibariyle Galatasaray, Galatasaray olmaya devam edecek ama onların halini göreceğiz Kerem gibi küçülmeye başlar gider gitmez.

Geri
Üst Alt