Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Bu anket kapanacak: .
Ertan Süzgün: "Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın masasındaki son teklif: bonuslarla birlikte 35 milyon euro.

Başkan Dursun Özbek, bu tekliflere izin vermeyeceğini Barış tarafına iletti."

Bu arada ben Barışın takım oyunu için çok iyi bir topçu olduğunu düşünmüyorum. Sane, Osimhen gibi isimlerin futbol zekasının çeyreği yok. Mücadeleci diye sevmiştik ama hepimiz yetenek fukarası olduğunu da biliyorduk, Kerem de öyle mesela. Kesinlikle star değiller
Hırsı falan var iş yapıyor ama Avrupa’da çok düz kalıyor barış

Ya beyler şu fbye gidecek sanrıları valla yoruyor yazmayin lütfen ya giderse 1 gitmezse 2 bu tipler o ortamda başarılı olabilir mi saniyorsunuz teneke bağlarlar kiclarina en fazla maskot olurlar mhy abileri gibi var mı gidip de üstüne koyan yerli topçu bunlarda bırak üstüne koymayı, geri gitmeyen var mı? Derdinizi seveyim harbiden bunlara giden yerli topcuda zaten akıl yoktur bırakın kim nereye gidiyorsa gitsin

Laurentis'ten bir şey öğrenmiş mi bizim yönetim
Esas şimdi ortaya çıkacak

Bu arada ben barisin çocukluğundan beri Gsli olduğunu dusunuyorum obur turlu ise yandik zaten 2 sene sonra fbde

3 hafta önce sözleşme yenilemiş, bir kuruş zam yapılmamalı. Kabul edilebilir rakam versinler, gönderelim. Yoksa paşa paşa oturur veya oynar. DK ve CL var, kalırsa da mecburen kasacak. Ama o da biraz zoraki evlilik gibi olur. Çok tad vermez.
Sözleşme süresi boyunca gönderelim alt yapıda sürünsün satmayalımsa verelim maaşını otursun orada

Barış , teknik heyet tarafından Kayseri kadrosuna dahil edilmeli
Bizim futbolcumuzsa gelip oynar
Gelmemezlik yaparsa o zaman ekmek kapısına ihanet etti diyebiliriz ancak
Kendi isteğiyle 3 gündür antrenmanlara katılmamış bir oyuncuyu maç kadrosuna almak zor bir karar

Olay net ortaya çıktı bize 35 gelen teklif 10m de menajerlere dağıtıyorlar fiyat yükselmesin diye, menajerler aklınca bizi zor duruma düşürecek bu kulüp barıştan önce de vardı yine var olur ama bu unutulmaz ayıptır, Barış'a hiçbir şekilde kolaylık falan sağlanmamalı 1 euro bile indirim yapılmamalı fiyattan

Bende farklı bir şey söylemiyorum ki? Satalım zaten ama elimiz güçlü durumdayken bile güçsüz duruma düşüren de bizim yönetim maalesef. Onu belirtmekte ne gibi bir hata var?

Belki 50 milyon alacaktın ama öyle saçma sapan sözler verirsen bugün 35'i kabul etmek zorunda bırakıyorlar adamı işte sorun bu...

Mallığın büyüğü bizde onu demeye çalışıyorum. Yoksa her futbolcu istediğimiz parayı getirince gidebilir hiç sıkıntı yok.
Elimiz neden güçsüz, kapı gibi sözleşme var. Uymazsa 3 yıl çöp. Hadi bakalım, göze alabiliyorsa alsın.

Lemina biraz fazla büyütülüyor bence. Tamam iyi futbolcu ama sezon boyunca asla bir Torreira devamlılığı gösteremez. 2-3 90 çıkarsa sonraki maç oynaması şüpheli ve yaşı 31.

Sözleşme süresi boyunca gönderelim alt yapıda sürünsün satmayalımsa verelim maaşını otursun orada
Gerek yok yav kulübü zarara uğratmaya, duygusal düşün ama mantığınla karar al. Versinler 45-50'yi, yoluna baksın herkes. Biz de gelen parayla eksikleri daha iyi tamamlamaya çalışalım. Futbolcu olarak yeri zor dolar ama yapacak bir şey yok.

40+ keçilerin payını alırsak güzel anlaşma olur ama yerine adam koyamadıktan sonra ha 40 gelmiş ha 35 veya 30 hiçbir şey fark etmez.

Bu başkan daha sabahleyin Muslera 1 yıl daha kalacak zannediyorduk dedi. Bunlardan 10 gün içinde paraları olmasına rağmen Barış yerine adam bulacaklarını sanmak...

Neyse yaa bir keyfimiz var onunda içine ediyorlar her sene. Teşekkürler

Bizim yönetim neye göre söz veriyor ben bunu anlamıyorum.

Benzer bir süreç ilk şampiyonluk alındıktan sonra Nelsson içinde yaşandı.

Adama söz verip satmadılar sonra ortalık karıştı bugün gelinen nokta ortada.

Zorla bir yere göndermeye gönderdik. Satın gitsin Barış'ı da bu saatten sonra bir yol olmaz.

Ama burada önce yönetim hatalı resmen Nelsson sürecinin aynısını yaşıyorlar. Sıfır ders çıkarma...

Geçmiş olsun yine kaos yine suçun %80'i bizim tarafta maalesef.

tek doğru şey yok yazdıklarında

söz verme demek ne demek belli ki avrupada oynama hayalinden bahsetmiş onlar da merak etme önünde durmayız demiştir

araplara gideceğim söz verin dememiştir herhalde

avrupadan teklif alamayıp arkadan araplarla iş bağlayan ve bunu da 1 hafta kalan adama karşı yönetimin yüzde 8 bile suçu yoktur

Geri
Üst Alt