Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Bu anket kapanacak: .
Olay net ortaya çıktı bize 35 gelen teklif 10m de menajerlere dağıtıyorlar fiyat yükselmesin diye, menajerler aklınca bizi zor duruma düşürecek bu kulüp barıştan önce de vardı yine var olur ama bu unutulmaz ayıptır, Barış'a hiçbir şekilde kolaylık falan sağlanmamalı 1 euro bile indirim yapılmamalı fiyattan
kesinlikle katılıyorum menajerlere ateşlemişler ortalığı karıştırıyor itler

kanat oyuncusu arayışı başlasın bari. sağ ayaklı olması önemli.
barış'tan hayır gelmez artık maalesef

antrenmana çıkmayacaksın ,menajerine böyle bir açıklama yapıp Galatasaray'ı zor durumda bırakacaksın, sana neden yardımcı olsun ki kulüp, CL listesine 10 gün kalmış, gitmek istiyorsan, Mayıs ayında gitseydin konuşsaydınız biz bu sene yokuz diye

Yeri geliyor çok eleştiriyoruz da Okan hocanın işi inanılmaz zor. Sürekli topçularımızı ayartmaya çalışan, sınırsız para kaynağı olan bir şebeke var karşımızda. Saha dışında yapmadıklarını bırakmıyorlar. Allah kolaylık versin sana hocam.

Bu konuda tek söz var dünyada.
“Honour your contract”
Sende yoksa bu erdem , zorla öğreneceksin .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisi 10 milyon alacak yılda, Allah bilir menajeri ne kadar komisyon alacak, bize ise 35 milyon o da bonuslarla ha? Bi akıllı sizsiniz zaten. O paraya satacağıma elimde tutar yarım devre yedek bırakırım, burnu sürter, biraz top oynamaya başladığında en kötü bu paraya satarım zaten.

Sancho bir yere gitmedi hala. Barış satılırsa para Sancho ve Uğurcan'a gidebilir.

bu işte fbye hülle bile çıkabilir 35m'de diretme nedenleri bu olabilir, Neom fenere kiralyabilir, kerem transferi iptal oldu çünkü, bu işte bir iş var

Alacaktık alkmardan pokuyu ya barışın yerine 2003 kontejanıydı kaçırdık potansiyeli yüksekti o bebeninde uygunda alınırdı

Bunların temel sebebi başkan malesef yine. Kemerburgaz'a iş bilmez hatip'i yönetici yaparsan bu olur. Yönetimi baştan aşağı işe yaramaz dolu. Bir tek kavukçu ordan oraya koşuyor

Hayır antrenmana çıkmayınca bizi mi cezalandırıyor abi.
60 milyon getirirsin dersin noteri de çağırırsın çıkmadığı her gün için düzen bozmaktan disiplin cezası.
O dinsiz imansız arapları da akabinde hemen o şeref yoksunu 3 harfli menajeriyle birlikte fifaya şikayet edeceksin

tek doğru şey yok yazdıklarında

söz verme demek ne demek belli ki avrupada oynama hayalinden bahsetmiş onlar da merak etme önünde durmayız demiştir

araplara gideceğim söz verin dememiştir herhalde

avrupadan teklif alamayıp arkadan araplarla iş bağlayan ve bunu da 1 hafta kalan adama karşı yönetimin yüzde 8 bile suçu yoktur
Katılmazsın yazdığıma anlarım da Araplardan teklif gelince niye adam gitmek istemesin?

Bende kariyeri seçer sanıyordum ama çocuğun kafa öyle değilmiş.

Sözü Avrupa'ya göre mi verdik orası saçma geldi bana.

1 hafta kala eğer bu sorunu içerde çözemiyorsan sorun bizdedir bana göre.

Başkan daha dün ne oldu kulüpte haberim yok falan diyor. Adam 3 gündür idmana çıkmıyor...

Kulüpte yeri dolmayacak tek adam çoğunlukla eleştirilse de Okan Hoca şu an beğenilmeyen topçu değil denilen adamlarla 3 senede rekor puan topladı yönetim gölge etmesin Okan Hoca yine bir şekilde toparlayıp düzlüğe çıkarır.

Bizim yönetim neye göre söz veriyor ben bunu anlamıyorum.

Benzer bir süreç ilk şampiyonluk alındıktan sonra Nelsson içinde yaşandı.

Adama söz verip satmadılar sonra ortalık karıştı bugün gelinen nokta ortada.

Zorla bir yere göndermeye gönderdik. Satın gitsin Barış'ı da bu saatten sonra bir yol olmaz.

Ama burada önce yönetim hatalı resmen Nelsson sürecinin aynısını yaşıyorlar. Sıfır ders çıkarma...

Geçmiş olsun yine kaos yine suçun %80'i bizim tarafta maalesef.
Avrupa'dan, PL'den teklif getirdi mi Haziran-Temmuz 30+5 milyonluk? Söz verilen buydu çünkü. Kendisi geçen devre arası Avrupa hayali olarak verildi bu söz. Seni Arabistan'a ucuza bir de CL listelerine 10 gün kalmışken satacağız diye bir söz verildiğini sanmıyorum. Nelsson'da da hiç bir zaman Nelsson'a o teklifler gelmedi. Menajerine teklif getir dediler getirmedi biz nasıl satacağız o zaman? Teklifi de mi biz bulacaktık?

Geri
Üst Alt