Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.963
- 4.758
Karşımızda k..pe bir çete var. Her türlü bizans oyunu var bunlarda. İşin kötü yanı başımızda saftirik bir yönetim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarda da Lookman bir açıklama yapmış ve Atalanta cevap vermişti. Atalanta kolaylık sağları bonuslarla 40'a izin veririz sözünü kendi ligleri dışında takımlar için söylediğini belirtmişti. Bize rakip olacak takıma ucuza neden bırakalım minvalinde bir açıklamaydı.40 inter verdi diye hatırlıyorum 50 istediler vermediler
Darwin Núñez örneği vereyim ben sana öyleyse. adam sırf fiziği ile ön plana çıktı, istersen bir araştır bakalım nasıl paralara transfer olmuş.Kenan ile kiyaslaman komik, biri daha cok genc yaslarda nerede ve hangi ligde futbol oynuyor bir bak tekrar. Birinde yetenek fiskiriyor ben futbolcuyum diye digerinde fizik olayini cikartirsan ozel yetenek dair bir goruntu kalmiyor, fizik ile de bir yere kadar varabilirsin.
Karamgumruk'e karsi sov yapiyor diye 60 milyon euro olan bir futbol dunyasi henuz yok.
bu taraftar mal degıl ama onu kacırıyorMenajerinin aklınca taraftar gaza gelip yönetime baskı yaptıracak, yönetim de Barış'ın satılmasına onay verecek. Sizin ciğerinizi biliyoruz biz ciğerinizi. Kenarda it gibi kapı bekler gerekise, Nelsson'un hali malum.
Hemen bir Atalanta'yı yoklamak lazım. Her iki taraf içinde win win olur valla.Satista olmasi lazim, bildigim kadariyla.
YanlışNelsson'a Sevilla'dan gelen teklif Marcao gidiş dönemi söz verilen zamanda o zaman ondan sonra o civarda bir teklif bir daha getiremedi o yüzden gidişi olmadı. Öyle bir içerikli söz verildiği çok bariz çünkü teklif PL'dendi o zamanki haberler de Barış Avrupa hayali olduğu yönündeydi. Rakamda da o zamanki teklifle aynı rakam 30 milyon euro idi verilen söz bu. CL listesine 10 gün kala ucuza satarız diye bir söz verilmediğine eminim.
Kendi tuttuğu takımın taraftarı olmanın ilk şartı zeka geriliği olduğu için böyle düşünmesi normalbu taraftar mal degıl ama onu kacırıyor
kendi tuttugu camia gibi sanıyor herkesi
ben baktım herkes kadro dısı bırakın 50 getirmeden gondermeyın yazıyor
Öyle veya böyle Barış 1 haftada yaptıklarıyla Galatasaray kariyerini bitirdi...Öyle olmalı zaten bencede
Değil mi nasıl güzel kafana göre gelen ilk teklifte bize söz verilmişti diye tuttur. Galatasaray 'ın çıkarlarına uyarsa gidebilir yoksa unutsun futbol oynamayı filanSöz verilmiş de bilmem ne
Hadi lan ordan
Kandırmışlar koçum sizi
Çıkış maddesi koydurup kendinizi garantiye alsaydınız çok uyanıksınız ya
Osimhene niyeriyadan arkadas olur. Her türlü win win olur da lookmen illa inter istiyordu birde 60m€ degeri var burda atalanta tatmin olurmu. Neyse ya olacagi yok ama fikir iste.Hemen bir Atalanta'yı yoklamak lazım. Her iki taraf içinde win win olur valla.
Yalnız bu Lookman biraz Zaha karakterli bir oyuncu ama onu da Okan hoca halleder artık.
Tottenham'dan teklif söylentiydi hiç gelmedi o teklif dediler. Menajeri hep teklif getireceğim deyip beklenen tekliflerin çok uzağında tek haneli teklifler getirmişti diye hatırlıyorum ben o dönemi. Haberler öyleydi sanki.Yanlış
Sevilla dönemi teklif geldi 17 falan, kalsın istedik kaldı.
Sonraki seneye Tottenham ilgilendi benzer seviyede bir teklifin geldiği de söylendi ama kabul etmedik, o dönem son gün Davinson aldık.
Hatta TM ilk defa aldığı resmi tekliften dolayı değerini 19 m euro mu ne yapmıştı
Dik durursak 15 gün sonra yalvarır Okan buruğa gönderilmeli hemen kadro dış Süresiz bırakılmalı