Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Bu anket kapanacak: .
Menajerinin aklınca taraftar gaza gelip yönetime baskı yaptıracak, yönetim de Barış'ın satılmasına onay verecek. Sizin ciğerinizi biliyoruz biz ciğerinizi. Kenarda it gibi kapı bekler gerekise, Nelsson'un hali malum.
Taraftarin durusu belli:

45-50 M nu koysun masaya, sonrada ne halt yerse yesin.

İstesikleri baskinin tersi olusur. En kotu ihtimalde a takim disinda idman yapar curur orda.

Darwin Núñez örneği vereyim ben sana öyleyse. adam sırf fiziği ile ön plana çıktı, istersen bir araştır bakalım nasıl paralara transfer olmuş.
Yasin acayip futbol cahilisin.. kaybol gozumden.. Bir de salakca Nunez ornegini veriyor.

Ben sizler gibi düşünmüyorum.Saneyi getirirsen birşey oynamazsa Barış hoplar,Edersonu getirip birşey oynamadigini görürsen Günay hoplar Akanjiyi getirirsen Abdülkerimi öldürürsün.Takim içi dengeler diye boşu boşuna demiyoruz yıllardır.2-3 topçu aldık diye Avrupa şampiyonu olacağımızı düşünenler bence yanılıyorlar.Turk çocukları kusturdukce çok daha kötüye gideceğimizi unutmayın Asla.Taraftar Okadar şımarık bir hale burunduki City kadrosunu ister oldu neredeyse.Ama biz o mertebelerde degilizki henüz.Bizim için model ucuza alıp pahalı satmaktan geçiyor.Bu kadar topcuyla başarı gelmez ise enkaza donulecegi unutulmamalidir.Barisi kuştur Abdulkerimi küstür.Sonuclarina katlanirsin.Ederson satamazsin Sane satamazsin.O kadar yanlış politika ki şuan uygulanan. Ronaldo gelsin bari herşeyi o kurtarır.Komedi oynanıyor ama bakalım sonu nasıl olacak.

Tottenham'dan teklif söylentiydi hiç gelmedi o teklif dediler. Menajeri hep teklif getireceğim deyip beklenen tekliflerin çok uzağında tek haneli teklifler getirmişti diye hatırlıyorum ben o dönemi. Haberler öyleydi sanki.
O bir sonraki sezondaydı. İlk şampiyon olduğumuz yaz dediğim teklif geldi ve satmadık.

Tabii çok iyi bir ikili olmuşlardı o dönem.

Tottenham'dan teklif söylentiydi hiç gelmedi o teklif dediler. Menajeri hep teklif getireceğim deyip beklenen tekliflerin çok uzağında tek haneli teklifler getirmişti diye hatırlıyorum ben o dönemi. Haberler öyleydi sanki.
çok emin değilim ama 2023 yazında ''bu sene de kal, cl oynacağız'' muhabeti dönmüştü sanki.

Hala diyorum [emoji[emoji6][emoji6]] milyon net bize girecek paraya satılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu işlerin arkasından Fener çıksa şaşırmam yalnız, kendileri güçlenemediler diye bizi zayıflatacak işlerin peşinde koşuyorlardır.

nowsporun ilk yayınında yunus kontrat meselesi konuşulurken uğur cenk melih denen herife sallarken yağız denen sinsi anında susturup menajerden o anda gelen mesajı okuyup bizi haksız çıkarmaya çalışmıştı

bugün de utanmadan astronomik teklif oyuncuyu rahat bırakmak lazım diyordu

o menajer ile arasında birşey olduğu kesin

Ben sizler gibi düşünmüyorum.Saneyi getirirsen birşey oynamazsa Barış hoplar,Edersonu getirip birşey oynamadigini görürsen Günay hoplar Akanjiyi getirirsen Abdülkerimi öldürürsün.Takim içi dengeler diye boşu boşuna demiyoruz yıllardır.2-3 topçu aldık diye Avrupa şampiyonu olacağımızı düşünenler bence yanılıyorlar.Turk çocukları kusturdukce çok daha kötüye gideceğimizi unutmayın Asla.Taraftar Okadar şımarık bir hale burunduki City kadrosunu ister oldu neredeyse.Ama biz o mertebelerde degilizki henüz.Bizim için model ucuza alıp pahalı satmaktan geçiyor.Bu kadar topcuyla başarı gelmez ise enkaza donulecegi unutulmamalidir.Barisi kuştur Abdulkerimi küstür.Sonuclarina katlanirsin.Ederson satamazsin Sane satamazsin.O kadar yanlış politika ki şuan uygulanan. Ronaldo gelsin bari herşeyi o kurtarır.Komedi oynanıyor ama bakalım sonu nasıl olacak.
Barış Sane'nin, Günay Ederson'un, Apo Akanji'nin kariyerine ulaşsın da ondan sonra hoplasın nereye hopluyorsa.

Yerli topcularin temsilcileri dümdüz şerefsiz oluyor

Mal gibi yönlendiriyor oyuncuları da

Üzücü falan değil renktaş menajerine o açıklamayı yaptıran barışın ta kendisi bu arsıza üzülmek salaklıkla eş değer lafım sana değil yanlış anlama bu bizim formamız altında yaptı bu kepazeliği kerem en azından gittikten sonra yaptı bunun yaptığı kahpeliği ömrümde görmedim bi işte emreyle okan bedava gitmişti onları biliyorum bu cocugun acilen kadro dışı kalması lazım cl listesine yazmıycağını açıklıycaksın medayaya çıkıp morata gibi ağlamasını izlemek istiyorum en sevdiğim topçuydu bu yaptığı kahpeliği asla ama asla affetmemek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barışı severdim daha geçen maçta gollerin ardından bağırdığını hatırlıyorum ama bu menajerle iş yaparak kulübün elini zora sokuyor ve bu beni bir tık üzdü ama burada yazdığım olursa bizden çok kendisi üzülecek ve o zaman kendisini destekleyen hiçbir Galatasaray taraftarı bulamayacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt