Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Bu anket kapanacak: .
Söz ile ilgili bir belge mi var sanki ? Yok o zaman neyin tartismasindayiz. Hatip falan sacma salak soylemistir iste. Değismez bir kanun değil bu, Sanki bir belge imzaladik gibi zorundaymisiz gibi resmetmen saçma baya. Niye zorundayiz mesela satmaya? Istedigimiz parayi vermeden. Ne yapacak soylermisin aksi halde ? Oynamayacak mi buyursun paşa gönlü bilir kendi kariyeri 120 senelik kulübe ne olacak.
35-40 milyon € az para değil hiç yoktan iyidir bence.

Nelsson'u vermedik de ne oldu sanki? Al işte sürünüyor kim kazandı ne o ne biz?

Bu tarz işlere duygusal bakmamak lazım tam senin istediğin para gelmese bile ona yakını almaya çalışıp satıp geçeceksin.

Bu saatten sonra Barış özür bile dilese ilk performans düşüklüğünde taraftar linç edecek. Dikiş tutması zor.

0 ile 35-40 milyon € arasında çok fark var. Bizim çapımız belli.

Suandaki efektif olarak Barış Sanenin önünde.Belkide tüm sezon öyle olacak.Gecmiste Sane evet ama şuan Barış.Buna ne diyeceksin.?

tamam da maaş ona göre belirlenen bir şey değil

barış formda ve saneyi keser ama maaş başka bir olay

saneye bayernin teklifli bile net 7 civarı idi

şu anda dünyada barışa net 7yi bırak 4 veren çıkar mı

Abi kaleci alın stoper alın alış ve satış işleri ayrıdır diye düşünüyorum haydi artık aksiyon alın yaw

Barış olayı için başkanın Barış'ı ve babasını çağırıp ikisiyle özel görüşmesi lazım. Onlara geçmişi de hatırlatıp şu anda CL liste zamanını da söyleyip ortak bir paydada buluşması lazım. Ya istenilen para hemen verilsin yada mesela PL'ye 30-35 milyona Arabistan tarafına 55-50 milyona, TR'den başka takımda giderse 30 milyon cezai madde gibi maddelerinde olacağı bir serbest kalma maddesi koyulsun iş tatlıya bağlansın. Yada istenilen parayı Neom hemen versin denilsin. Barış'ın babası ve Barış ile samimi bir görüşmenin olayı çözeceğine inanıyorum ben.

Son düzenleme:
Santiago Gimenez satışını istemiş

Forvet arayan Napoli değerlendirebilir yada Sporting Lizbon

Yanlış anlıyorsun.Sane 10 alıyor Barus 2 sıkıntı yokmu bu hususta.Olay bu.Yedeklikle ne alakası var olayın
Yarın Barış Abdülkerim gittiğinde umarım aramayiz.

Bunlar nasıl kıyas yahu ? Sane neden 10 alıyor acaba ? Yetenekleri için, Bayern den geldiği için, Alman Milli takımının oyuncusu olduğu için olabilir mi acaba ?

Barış nereden gelmiş, ne yapmış şimdiye kadar ? Sane 10 alıyor diye Barış a, Apo ya zammı yapacağız ?

Ne olacakmış Barış ile Apo giderse ?

Suandaki efektif olarak Barış Sanenin önünde.Belkide tüm sezon öyle olacak.Gecmiste Sane evet ama şuan Barış.Buna ne diyeceksin.?
Bora geçen sene sezon başındaki barışı da biliyoruz aynı sürece girmeyeceğinin garantisi yok.

Saneye gelince icardi ve osimhen oyun girdiğinde herifin oyun gücü 10 katına falan çıktı. 2 kıçı kırık maçla değerlendirilecek konu değil bu ikisinin ön arka muhabbeti.

Şuan sane ile barışın tek farkı barış zapt edilemeyen boğa gibi sürekli hareketli, sane daha kontrollü ve futbol bilinciyle oynuyor. Bu ikisini de değerlendirmek için 10 hafta falan geçmesi lazım.

Ayrıca Keçiören payına da gelirsek bir anlaşma zemini doğduğunda atıyorum örnek 50 olduğunda direkt keçiörene gidip 5 milyona işinize geliyorsa yoksa satmıyorum resti çekil +5 daha kazanç yapılmalı.

Ne olacak onlar mı satacak oyuncuyu.

Lammens
Scout Davinson Akanji Eren
Sara Torreira Hakan
Sane Osimhen Xxx

Geri
Üst Alt