- 21 Haziran 2011
- 24.310
- 5.858
- 2.048
Akanji Nijerya asıllı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların bir de devlet süreci var değil mi? BAY’ın ismi yık diye PIF 40-50 milyon teklifi reddedebilir. Daha önceki senelerde isimsiz topçuları geri çevirmişlerdi45 + keci payi
Alsinlar devletlerinden
Ham yaptık bile. Kerem kim barış kim, dünün veletleri ronaldo oldu başımızaHaftasonu puan kaybi gelirse ve barış maçta oynamazsavbu taraftar onu ham yapar
Net bir şekilde mesaj verilmesi lazım.2 sene sonra keremle barışın bulusacağı yer fenerdir.
Bu yerliler Galatasaray a yaşattığını hiç bir yabancı topcu yapmamıştır. İbret için barış paf takıma yollanmalıdır ve herkese açık mesaj verilmelidir.
Ulan sen bunu bayern de yapabilir misin kimsin sen idmana çıkmıyosun?
Lookman?
İlkaykimi alacağız olum yerli
Eren de fiziği ile iş yapan hareketli bir herif, kaydırılabilir bir herif. Burda amaç barış klonu çıkarmak değil barışın takımdaki fiziksel kaybını minimuma indirmek olmalı.Eren o bölgeye olmaz kanaatimce. Jacobs dersen o daha mantıklı geliyor. Ama Barış giderse takviye lazım olacak. Berat Luş hiç olmazsa alternatif olurdu da çağırmazlar. Şu Aral Şimşir,Can Uzun,Osorio filan yoklamak lazım.
Akanji nijerya asıllıLookman
Akanji Nijerya asıllı
Akanji Nijerya asıllı
Dediğin gibi tam bir beyinsizlik.Ama ne keremden nede barıştan akıl kokan hareketler görmememiz beni şaşırtmıyor.Bunlar sorunlu adamlar.Aynı takımda birbirlerini sevmeyen adamlar bunlar.Kapasiteleri bu.
Bunu şimdi söylemiyorum daha öncede söyledim bu iki isimde 3,5. Sene sonra başakşehir kıvamına gelirler.Fenere falan gitmeleri hiç umrumda değil.
Barışında bu teklif edilen yıllık ücretlere ayrılmak istemesini normal karşılıyorum.Ama süreç böyle olmamalı.Barış çok büyük ayıp etti.
Normal şartlarda Barış kalitesinde adam için 30,40 milyonlar muazzam paralar ama işte zaman sıkıntı.
Başımızdakilerinde yatacak yeri yok.Osimen hamlesi geçen seneden piyangodur.Gardi olmasa mümkün değil bunların yapabileceği iş değil.Onuda çıkarırsan zaten hiçbir iyi yaptıkları iş yok.
Oyuncular konusunda duygusallığın cılkını çıkartıyoruz.Nesela osimen söyle teklifi geri çevirdi sadece Galatasaray falan dedi.Bu söylemler palavra.Tamam karakteri iyi,hırslı her zaman ilşinin hakıını veriri.Ama avrupadan istediği parayı bulabilseydi bize gelmezdi gerçekci olmak lazım.
İşin özü herşey yönetimde bitiyor.İşi bilen yönetim adam gibi kadro kurar.Barışında eksikliğini hissettirmez hatta daha iyisi bile olur.Ama işte malesef başımızda öyle bir yönetim yok.
Başkan çıkmış hala muslera falan diyor yahı.Rezillik kepazelik.
İsviçre vatandaşıAkanji nijerya asıllı
Barışla hakan kafa kafaya gelir paket olarak 32 yaşına girecek birini alamayızkimi alacağız olum yerli
ham yapmaya hiç gerek yok. denildiği gibi ya istenilen bedeli getirir ya da paşa paşa 3 senelik sözleşmesini doldurur.Ham yaptık bile. Kerem kim barış kim, dünün veletleri ronaldo oldu başımıza