Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
çok acı çektşriyorlar bize çok

vallah pişman oldum aldığım osimhen boxlarına!!!!!!!!!

bu ne ya yeterrrrrrrrr yapın şu transferleri artık!!!!!

herkese gıcık kapmaya başladım!!!!!

Açıkçası beni en cok üzen ve kızdıran şey, su an fenerliler haklı olarak inanılmaz seviniyorlar ,hakani aldirmadik, keremi nefrettirdik barışı da onlardan koparttik diyorlar ,ve maalesef cok dogru ,açıkçası içeriden yıkıldık ve cok ansızın oldu cozumude nedir bilen varsa yazsin
Ne yıkılmasi halim sen yıkık takım görmemişsin

Masabaşı şerefsizlikte bu fbtöcüler kadar başarılısı yok

İğrenç menajer ağları, tff mhk ilişkisi, sosyal medyayı terörize etmeleri, transfermarkta kadar etkiliyor haysiyetsiz köpekler.

Ulan kafanız itliğe köpekliğe şerefsizliğe bastığı kadar saha içi problemlerini çözmeye çalışsanız son 10 yılda 2-3 kez olurdunuz şampiyon
Sonra bir de utanmadan ben ne günah işledim diyor. Ulan tepeden tırnağa günaha batmışsınız.

Neomun üst düzey yöneticilerinin her öğün yediği altın kaplama bonfileler nedeniyle dışkısıyla attığı altın miktarının bir sezonluk toplamı aliyi 5-10 kere satın alır yahu. Ali kim de neoma destek çıkacak.
Madem çok paraları var atsınlar bi 60m bonservis neyin çingene pazarlığını yapıyorlar.

Bu arada ben Barışın takım oyunu için çok iyi bir topçu olduğunu düşünmüyorum. Sane, Osimhen gibi isimlerin futbol zekasının çeyreği yok. Mücadeleci diye sevmiştik ama hepimiz yetenek fukarası olduğunu da biliyorduk, Kerem de öyle mesela. Kesinlikle star değiller
Sacma sapan bir kuvveti var. Bu sezona da cok hizli girince, Sampiyonlar Ligi'nde gormek icin sabirsizlanmistik. Ben onumuzdeki yaz satariz diyordum. Su anki duruma saskinim.

En azından peşin "50m + Keçioren payı" versinler, üstüne kolay bonusları baya bir artırsınlar, TR'ye satılması halinde çok yüklü tazminat koyalım, bir de Barış için gelen her teklifi bize yazılı olarak iletme zorunluluğu ve aynısını karşılamamız halinde transferde öncelik hakkı koyalım.

Hasan Sas gercek Galatasaraylidir tipki bizler gibi Z kusagini falan saymiyorum elbet ..
Simdi Baris icin para cok buyuk, hayati kurtulacak vs deyip olayi yumusatanlari goruyorum veya sana 10 milyon verseler fenerli olursun muhabbetlerini..
Soyle dusunun para -varlik dedigin sey o anki ekonomik durumuna gore cok degisir. . Bugun 50 bin lira birisi icin onemli paradir digerinjn garsona bahsisi ..
Hepimizin basina gelmistir cocukken fenerli bir isguzar yakinin forma alayim krampon alayim bilmem ne alayimla adam kafalamaya calisir .. O cocuk aklimla ben forma takimi kramponlari reddebiliyordum ki benim icin cok buyuk seylerdi o zaman..
Galatasaray bir his takimidir..Adim gibi eminim ben bugun futbolcu olsam kesseler gidip fenerde oynamam veya para icin kulubumu zor duruma dusurmem biz cocukken bile yapmamisiz bunu simdi mi yapacagiz ?
O yuzden baris kerem gibi tipleri hos gormeyi lutfen birakin..
Onlari bu hale getiren takimlarini gotu boklu kulupler icin para icin aninda satabiliyorlar.. Bundan sonra Baris Alper Galatasarayin maasli iscisidir benim gozumde .

şunu şöyle önce bir güzel dövsem
sonra bir önlü bir arkalı bir güzel
ne rahatlardım varya
Ne vermiş Galatasaray’a, İcardinin önceki yıl, Osimhenin geçen yıl verdiğini şu an kadroda olan barış da dahil hiç bir oyuncu veremedi. Ortalama keremin verdiği katkıyı belki verdi belki vermedi, bu bile tartışılır. Milyon dolarlar aldı ama…Ve ekleyeyim inanın Galatasaray’ın şu an barışa ihtiyacı yok. Düşün bu hafta barış yerine Osimhen oynayacak.. ancak barışın Galatasaray'a ihtiyacı sadece bugün olmayacak, yarını öbür günü de var..

Kaleci, stoper, sağ bek, orta saha konuşurken/konuşacakken geldiğimiz gündeme bak

Buchi hakli yav gitmek istiyorsa gitsin takimin kimyasini bozmaya gerek yok. 45 milyon veriyorlarsa verin gitsin
Biz zaten kalsın oynasın demiyoruz yav. İstediğimiz paradan 1 kuruş geri adım atmayız, baskıya boyun eğmeyiz diyoruz. Bu noktadan sonra barış bitmiştir zaten

Sevdiğim bir tane bile yerli topçu yok, görürsünüz barış da 2 sene gitsin Fener'e gider kerem gibi, belki yunus adamdır biraz

Geri
Üst Alt