Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Sacma sapan bir kuvveti var. Bu sezona da cok hizli girince, Sampiyonlar Ligi'nde gormek icin sabirsizlanmistik. Ben onumuzdeki yaz satariz diyordum. Su anki duruma saskinim.

avrupada bir tane iyi maçı yok

o fizik avrupada sökmüyor

kalite olmayıncada fark yaratamadı

clde yine yerden toplardık

ama yunus tekniği ile avrupada fark yarattı

mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen osimhen olmasa sezonu kapamıştık üstün futbol bilgisyle hocamız kadroyu yeterli görüyordu!

barış ve sallai gibi sadece fizikle iş yapan adamlar yunus yoklupunda bir bok yapamadı herşey fizik değil

futbol topla oynanıyor

bizim hala daha bir teknik bir 10/kanata ihtiyacımız var

yunusa birşey olsa kimse yok

Sevdiğim bir tane bile yerli topçu yok, görürsünüz barış da 2 sene gitsin Fener'e gider kerem gibi, belki yunus adamdır biraz
Yunusun bütün kankileri fbli eski alt yapı topculari Floryada yasayan zengin bebesi tayfa Galatasaraya küfür eden tipler. Nerden biliyorum bir tanesi özel ders verdiğim ogrenciydi onu takip ederken görüyordum yunusla paylasimlarini.

Sevdiğim bir tane bile yerli topçu yok, görürsünüz barış da 2 sene gitsin Fener'e gider kerem gibi, belki yunus adamdır biraz
O da aidiyet sınavından başarıyla geçemedi malesef. Sıradan bir futbolcu benim için yunus şahsen. O fb'li menajerini kovsun önce

Malesef Barış dönülmez yola girmiş. 50 milyondan aşağa bırakmayıp onun parasıyla Lookman'ı almaya çalışalım. Problem öncesi bonservisi 60 civarıydı. Şu an belki 40 gibi bitebilir. Ya da kiralık artı satınalma önceliği yapılabilir. Fakat yabancı sınırından dolayı kaleyi bu sene yerli yapmamız gerekir.

City Ederson için bizden hamle bekliyor

Biz de City den Donnarumma için hamle bekliyoruz

Bu böyle sürdükçe her geçen gün düzgün kaleci bulma ihtimalimiz azalıyor

Bek ve stoper işini zaten oluruna bıraktık gibi

Onu düşünmek istemiyorum. Okadar da olmasın bi zahmet
Zihniyeti biliyorsun; devletin malı deniz, yemeyen keriz anlayışı… neden koca koca kulüpler yok olup gidiyor? Bu anlayıştan hep. Doğuya git su elektrik parası ödemez hak görür kendinde, batıya gel her kurum vatandaştan bir kuruş da olsa fazla alır, kurumlar içleri boşaltılır, vergiler ödenmemek için paralar elden verilir.. işte aynı anlayış kulüplerde de var.

mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen

barış ve sallai gibi sadece fizikle iş yapan adamlar yunus yoklupunda bir bok yapamadı herşey fizik değil

futbol topla oynanıyor
Gecen sezon ozelinde haklisin. Bu sezon farkli olabilir diye dusunmustum. Neyse Baris'i iyi fiyata satarsak Lookman'i aliriz umarim. Harika bir ekleme olur.

mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen osimhen olmasa sezonu kapamıştık üstün futbol bilgisyle hocamız kadroyu yeterli görüyordu!

futbol topla oynanıyor

bizim hala daha bir teknik bir 10/kanata ihtiyacımız var

yunusa birşey olsa kimse yok
Yüzde yüz katılıyorum.

Hic sürpriz olmadi cünkü cocuklugunda fenerliymis

Konu para veya kariyer olunca tuttugun takimin önemi kalmayabilir ama Galatasarayli olsa bize zarar verebilecek seylerden uzak durur ve bu sekilde ayrilirdi

Suan ki sürec bir fenerlinin isteyecegi sekilde ilerliyor

Hic menajer falan demeyin kac yasinda adam kanmasin ozaman

Barış giderse fizikli adam ihtiyacımız var söylemine katılmıyorum

Bize Kanatlara net olarak top ile oynamayı bilen birisi gelse yeter

Barışın fizik ile yaptığını hız ve teknik ile de basbayağı yapabilirsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40+ keçilerin payını alırsak güzel anlaşma olur ama yerine adam koyamadıktan sonra ha 40 gelmiş ha 35 veya 30 hiçbir şey fark etmez.

Bu başkan daha sabahleyin Muslera 1 yıl daha kalacak zannediyorduk dedi. Bunlardan 10 gün içinde paraları olmasına rağmen Barış yerine adam bulacaklarını sanmak...

Neyse yaa bir keyfimiz var onunda içine ediyorlar her sene. Teşekkürler
Lookman

Barış'a 30+5 milyon teklif var. 50 verilmiş de satmamışız gibi yazıyorsunuz. 50 verilse zaten gitmişti. O fiyatlara çıkacaklarını da sanmıyorum. 35+5 yaparlar belki söylenenler kadar ciddiler ise.

O teklifi de kabul etmeyiz umarım, şu an tedirgin eden kısım bu. Yoksa Barış 10 gün direnir topunu oynamaya başlar.

Uğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”
Paylaşmayın bu boş çarı ya Galatasaray olmada barışı kim takardı ulan bu takımdan Sneijder ağlayarak gitmiş barış kim

Geri
Üst Alt