Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.259
- 22.433
- 1.698
Bu herif kendini kanaat önderi felan mı sanıyor
Ulan deve sana noluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif kendini kanaat önderi felan mı sanıyor
Sacma sapan bir kuvveti var. Bu sezona da cok hizli girince, Sampiyonlar Ligi'nde gormek icin sabirsizlanmistik. Ben onumuzdeki yaz satariz diyordum. Su anki duruma saskinim.
Yunusun bütün kankileri fbli eski alt yapı topculari Floryada yasayan zengin bebesi tayfa Galatasaraya küfür eden tipler. Nerden biliyorum bir tanesi özel ders verdiğim ogrenciydi onu takip ederken görüyordum yunusla paylasimlarini.Sevdiğim bir tane bile yerli topçu yok, görürsünüz barış da 2 sene gitsin Fener'e gider kerem gibi, belki yunus adamdır biraz
O da aidiyet sınavından başarıyla geçemedi malesef. Sıradan bir futbolcu benim için yunus şahsen. O fb'li menajerini kovsun önceSevdiğim bir tane bile yerli topçu yok, görürsünüz barış da 2 sene gitsin Fener'e gider kerem gibi, belki yunus adamdır biraz
Bende aynısını düşünüyorumBuchi hakli yav gitmek istiyorsa gitsin takimin kimyasini bozmaya gerek yok. 45 milyon veriyorlarsa verin gitsin
Zihniyeti biliyorsun; devletin malı deniz, yemeyen keriz anlayışı… neden koca koca kulüpler yok olup gidiyor? Bu anlayıştan hep. Doğuya git su elektrik parası ödemez hak görür kendinde, batıya gel her kurum vatandaştan bir kuruş da olsa fazla alır, kurumlar içleri boşaltılır, vergiler ödenmemek için paralar elden verilir.. işte aynı anlayış kulüplerde de var.Onu düşünmek istemiyorum. Okadar da olmasın bi zahmet
Gecen sezon ozelinde haklisin. Bu sezon farkli olabilir diye dusunmustum. Neyse Baris'i iyi fiyata satarsak Lookman'i aliriz umarim. Harika bir ekleme olur.avrupada bir tane iyi maçı yok
o fizik avrupada sökmüyor
kalite olmayıncada fark yaratamadı
clde yine yerden toplardık
ama yunus tekniği ile avrupada fark yarattı
mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen
barış ve sallai gibi sadece fizikle iş yapan adamlar yunus yoklupunda bir bok yapamadı herşey fizik değil
futbol topla oynanıyor
Yüzde yüz katılıyorum.avrupada bir tane iyi maçı yok
o fizik avrupada sökmüyor
kalite olmayıncada fark yaratamadı
clde yine yerden toplardık
ama yunus tekniği ile avrupada fark yarattı
mertens düşğnce yunus sakatlanınca boku yedik resmen osimhen olmasa sezonu kapamıştık üstün futbol bilgisyle hocamız kadroyu yeterli görüyordu!
barış ve sallai gibi sadece fizikle iş yapan adamlar yunus yoklupunda bir bok yapamadı herşey fizik değil
futbol topla oynanıyor
bizim hala daha bir teknik bir 10/kanata ihtiyacımız var
yunusa birşey olsa kimse yok
Lookman40+ keçilerin payını alırsak güzel anlaşma olur ama yerine adam koyamadıktan sonra ha 40 gelmiş ha 35 veya 30 hiçbir şey fark etmez.
Bu başkan daha sabahleyin Muslera 1 yıl daha kalacak zannediyorduk dedi. Bunlardan 10 gün içinde paraları olmasına rağmen Barış yerine adam bulacaklarını sanmak...
Neyse yaa bir keyfimiz var onunda içine ediyorlar her sene. Teşekkürler
Paylaşmayın bu boş çarı ya Galatasaray olmada barışı kim takardı ulan bu takımdan Sneijder ağlayarak gitmiş barış kimUğur Karakullukçu:”Barış’ın Galatasaray’a verdikleri,Galatasaray’ın Barış’a verdiklerinden daha fazladır.”