Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
bugün barışa sallayanlar

sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi

beş paramız yoktu

dünyanın en fakir kulubuyduk

okanla emre kurtuluşumuzdu

önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!

ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır

nasıl unutayim!!!!

barışa bugün sallıyorsunuz ys

sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Okan ve Emre olayı unutulmaz. Aynı şekilde Fatih Terim'in Fiorentina'ya gidişi de benim için travmatikti. O günden beri Terim benim gözümde aynı değil. Benzerini GS düşmanı Demirören'in TFF'sine giderekte yapmıştı o da yaradır.

Uefa'yı aldığımıza pişman edilmiştik. O sebeple Hasan Şaş ve Hagi benim için Okan Buruk ve Fatih Terim'den ileridedir. Emre konusuna zaten hiç girmiyorum o Galatasaray'lı değil.

Bizim yönetim maaş dengesini öylesine bozdu ki artık ne yapacağımızı bende bilmiyorum. Barış 5'i beğenmiyor, 20 bonservisi olan kaleci 8 maaş istiyor. İşimiz çok zor artık. Osimhen'i alışımız sükse yapınca sanırım Arap takımı yerine konduk.

Barış daha bu formayı giremez. Böyle yaptıktan sonra tribünler çok feci tepki gösterir istediğimiz parayı alalım gönderelim gitsin.
Kalırsa giyer, taraftar da Barış mücadelesini verdikçe desteğini sürdürür. İlk defa bizde olmuyor böyle durumlar.

Sonsuza kadar antrenmana çıkmıyorum demeyecek sonuçta. Bu kadar keskin olmanın bir faydası yok.

Bu günüde barış ile geçirdik. Takımın eksiklerimi ammman boşver gardi getirirse alırız yoksa çöplere milyonlar bayılırız.

Onana Galatasaray'a gelirse bana Tier 1 gözüyle bakar mısın reis yav :D 1 de Onana Galatasaray'a gelirse ve iyi 1 formda olursa Onana'nın formasını alıp giyer misin :D
Torpilli Tier 1 derim
Kaleci formasi alma bahanemde cok iyi tasarim ve uzun kollu forma olmasi olur.

Hic begenmiyorum :(

bugün barışa sallayanlar

sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi

beş paramız yoktu

dünyanın en fakir kulubuyduk

okanla emre kurtuluşumuzdu

önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!

ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır

nasıl unutayim!!!!

barışa bugün sallıyorsunuz ys

sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Doğruda ,ne alaka !
Barış üzerinden hocaya gömmek için bahaneden başka bişi değil açıkcası
Birinin yaptığı öküzlük diğerini aklamıyor

Okan ile barışıda kıyaslamak için ergen olmak lazım açıkcası -ki sen değilsin yapmayın yav
Okanın öyle yada böyle sol büllüğü etmez barış daha

İzmirde bir avmnin yemek katindayim Dışarda o kadar güzel kız var ki biz burda kendimizi neyle uzuyoruz

Ben Barış'ın burnunu sürtmeyi falan değil, en değerli ve açıkçası kritik oyuncularının birinden yüksek performansla faydalanmaya devam etmeyi ve onu takım içinde aşırı mutsuz edip bunu takıma yansıtmamayı öncelik yapıyorum. Üstelik dediğin gibi seneye muhtemelen 15-20m eksik almamak için bu sene biraz fazla maaş vermişsin sorun değil, ki muhtemelen sadece 1 sene ödeyeceksin o fazla maaşı. Yok kalırsa ve yüksek maaşlı kontratını tamamlarsa da "ne yapalım en iyi yerli oyuncumu tutmuş oldum" diyeceksin, bu işi yönetirken baştan yaptığın hatalara sayacaksın... Elbette bunun iletişimini de iyi yapacaksın. Bunun istisnai bir uygulama olduğunu bilecek/hissedecek herkes ve bundan sonrası için ayrılıkların çoğu yazılı belli şartlarda olacağını anlayacak.

Bundan sonra da ders alıp, özellikle yerli oyuncularla sözleşme yenilerken çıkış maddeleri konusunda hassas ve itinalı olacaksın.
Ders alması için burnunu sürtmek lazım benim amacım da bitsin yok olsun değil aptallığını kabullenip olgunlaşsın.
Barış gitmek istiyorsa zaten performans vermek zorunda performans verince de zaten benzer teklifi alırız. 20 az dediğim bizim istediğimiz rakamlar zaten bugün araplara 50-60 istedin istedin zaten avrupaya 30a bile satamazsın. Mevcut teklif de 35 milyon euro üstünü verseler zaten satarlar. 45+ Keçiören payı görsün uçar gider. Avrupadan da maximum yine bu civarda (35) teklif alır.

Özetle burnu sürtmeli, barışın burnu sürterken yunus dahil tüm oyunculara da gözdağı verilmeli. Sizin istediğiniz değil kurumsal kimliğin borusu öter konusunu iliklerine kadar hissetmeliler.

Beyler arap colleri diyonuz da gayet modern şehirleri var adamlar colde. Yasamiyorlr yani
yer altından çıkamıyorsunki her yer yapay şehir güzel olsa ne olur klimayla hayat geçiyor sadece.Çok fazla dönen oyuncu oldu parayla bile zor yaşanıyor ,afrikalılar seviyor anca.Benzema bedevisi bile 1 senede dönmek istedi , salmadılar

Adamin yerine oyuncu almaya calisiyoruz. Hele bi yedek kalsin gorursun sen bagliligini :D Onumuzdeki sezon sonu ayrilmak icin ugrasir oyle durumda :D
Yedek kalmayi kimse sevmez ama adamin 3 senedir kattiklarini inkar edemeyiz. Her transfer dönemide forumalarda baska stoper önüne alinip kesiliyor göya.

Geri
Üst Alt