- 26 Ocak 2021
- 35.006
- 33.648
- 2.233
Onu demiyorum olum senin tier 1 oluşun ne alakaBazı aşklar nefretle başlar da ondan NaCl![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demiyorum olum senin tier 1 oluşun ne alakaBazı aşklar nefretle başlar da ondan NaCl![]()
Okan ve Emre olayı unutulmaz. Aynı şekilde Fatih Terim'in Fiorentina'ya gidişi de benim için travmatikti. O günden beri Terim benim gözümde aynı değil. Benzerini GS düşmanı Demirören'in TFF'sine giderekte yapmıştı o da yaradır.bugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
20Manchester United'tan mı ? Bonservis ne kadar acaba?
@Sağ bek oynayabilen stoper Onana ve Altay duyumlarını biz verdikte ondanOnu demiyorum olum senin tier 1 oluşun ne alaka![]()
Fb 10 yılı ne okan? Şikeli sezon dahil onlarin 5 bizim 3 sampiyonlugumuz var. Sikeliyi çıkarınca 4-3 oluyor bu mu fb 10 yılı
2006 ile 2008 mucizeleri olmasa fener net ambargo koymuştu dönemyine ezilmişdik tüm derbilerde fln
onların mallığına şampiyon olduk
Kalırsa giyer, taraftar da Barış mücadelesini verdikçe desteğini sürdürür. İlk defa bizde olmuyor böyle durumlar.Barış daha bu formayı giremez. Böyle yaptıktan sonra tribünler çok feci tepki gösterir istediğimiz parayı alalım gönderelim gitsin.
Sen de adminsin? Yetkisiz admin mi olur?
Torpilli Tier 1 derimOnana Galatasaray'a gelirse bana Tier 1 gözüyle bakar mısın reis yav1 de Onana Galatasaray'a gelirse ve iyi 1 formda olursa Onana'nın formasını alıp giyer misin
![]()
2006 ile 2008 mucizeleri olmasa fener net ambargo koymuştu dönem
O yılki kadroları kıyaslayınca durum ortada zaten, çılgın fark vardı.
Doğruda ,ne alaka !bugün barışa sallayanlar
sevgili hocamız barışdan daha beter satmışdı gsyi
beş paramız yoktu
dünyanın en fakir kulubuyduk
okanla emre kurtuluşumuzdu
önce gelen emirle şampiyonlukdan ettiler
sonra sözleşme uzatmadan kaçtılar!!!
ahhhh ulan ahhhh ergenliğimin travmasıdır
nasıl unutayim!!!!
barışa bugün sallıyorsunuz ys
sevgili hocanız bin beterini etti ve fb onyılını başlatmışdı
Sen de adminsin? Yetkisiz admin mi olur?
Ders alması için burnunu sürtmek lazım benim amacım da bitsin yok olsun değil aptallığını kabullenip olgunlaşsın.Ben Barış'ın burnunu sürtmeyi falan değil, en değerli ve açıkçası kritik oyuncularının birinden yüksek performansla faydalanmaya devam etmeyi ve onu takım içinde aşırı mutsuz edip bunu takıma yansıtmamayı öncelik yapıyorum. Üstelik dediğin gibi seneye muhtemelen 15-20m eksik almamak için bu sene biraz fazla maaş vermişsin sorun değil, ki muhtemelen sadece 1 sene ödeyeceksin o fazla maaşı. Yok kalırsa ve yüksek maaşlı kontratını tamamlarsa da "ne yapalım en iyi yerli oyuncumu tutmuş oldum" diyeceksin, bu işi yönetirken baştan yaptığın hatalara sayacaksın... Elbette bunun iletişimini de iyi yapacaksın. Bunun istisnai bir uygulama olduğunu bilecek/hissedecek herkes ve bundan sonrası için ayrılıkların çoğu yazılı belli şartlarda olacağını anlayacak.
Bundan sonra da ders alıp, özellikle yerli oyuncularla sözleşme yenilerken çıkış maddeleri konusunda hassas ve itinalı olacaksın.
yer altından çıkamıyorsunki her yer yapay şehir güzel olsa ne olur klimayla hayat geçiyor sadece.Çok fazla dönen oyuncu oldu parayla bile zor yaşanıyor ,afrikalılar seviyor anca.Benzema bedevisi bile 1 senede dönmek istedi , salmadılarBeyler arap colleri diyonuz da gayet modern şehirleri var adamlar colde. Yasamiyorlr yani
Yedek kalmayi kimse sevmez ama adamin 3 senedir kattiklarini inkar edemeyiz. Her transfer dönemide forumalarda baska stoper önüne alinip kesiliyor göya.Adamin yerine oyuncu almaya calisiyoruz. Hele bi yedek kalsin gorursun sen bagliliginiOnumuzdeki sezon sonu ayrilmak icin ugrasir oyle durumda
![]()