Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Ali Naci Küçük: "Size bir detay anlatayım. Dün sohbette öğrendim. Davinson Sanchez, Galatasaray yönetimine gelip 'Benden memnun musunuz?' diye sorduktan sonra 'Ben burada kalmak istiyorum. Burada mutluyum. Sizden tek bir isteğim var, maaşımı 5 milyon euro seviyesine yaklaştırın, ben futbol hayatımı Galatasaray'da noktalayayım' diyor. Kısaca açgözlülük yapmıyor. Galatasaray da takdir ediyor, kontratı sunuyor ve imzalar atılıyor."
Bu adam niye ısrarla masal anlatma peşinde anlamıyorum artık eski devir geçti taraftar inanmıyor bu hikayelere Davinsona zaten hak ettiği ücret verildi boş masal peşinde.Transfer haberi desen dünyadan bir haberler yabancı basına düşmeden hicbirsey bildikleri yok.

Osimhenin bile bize gelmek için yaptığı paylaşım etik değildi de adama orada ne muameleler yapıldı, herif coconut olarak falan paylaşıldı, taraftar tepki gösterdi onun bile anlaşılır tarafı var da taraftarın bu kadar sahiplenip, sevdiği, destek verdiği oyuncu bunu yapıyorsa bunda anlaşılır bir durum da yok.Gitmek isteyebilirsin de şu yaptıkları direkt olarak karakter eksikliği göstergesi bu arada.Ben mesela şu güne kadar en büyük destekçilerinden biri olarak kalmaya bile karar verse hiçbir şekilde desteklemem kendisini

eğer zaniolo ve barıştan 60 milyon filan gelirse işte o zaman scout ekibine ihtiyaç doğacak

belli ki savunmacı ve kaleci yüksek yaş ve maaşlı olacak

en azından kanat ve orta saha geleceğe yönelik isimler olsun

Israrla 6 numara almıyoruz enteresan gündemde de yok

Geri
Üst Alt