- 16 Haziran 2010
- 190.939
- 133.720
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yani, adam fbde yönetici değil mi?Üstad adam troll zaten ya ciddiye alan yoktur
Rok gibi herif
Gülelim diye attim
Bu adam niye ısrarla masal anlatma peşinde anlamıyorum artık eski devir geçti taraftar inanmıyor bu hikayelere Davinsona zaten hak ettiği ücret verildi boş masal peşinde.Transfer haberi desen dünyadan bir haberler yabancı basına düşmeden hicbirsey bildikleri yok.Ali Naci Küçük: "Size bir detay anlatayım. Dün sohbette öğrendim. Davinson Sanchez, Galatasaray yönetimine gelip 'Benden memnun musunuz?' diye sorduktan sonra 'Ben burada kalmak istiyorum. Burada mutluyum. Sizden tek bir isteğim var, maaşımı 5 milyon euro seviyesine yaklaştırın, ben futbol hayatımı Galatasaray'da noktalayayım' diyor. Kısaca açgözlülük yapmıyor. Galatasaray da takdir ediyor, kontratı sunuyor ve imzalar atılıyor."
Yok üstad troll bu adamNasıl yani, adam fbde yönetici değil mi?
kadro disi sanirimDavinson?
Lemina sakat mi?Davinson?
He o sandım, teşekkür ederimYok üstad troll bu adam
Sen ahmet ketenci ile karistirdin
kadro disi sanirim
şeker gibi adam
barisla kazan kaldirmislar.Neden?
Ahmet Konanç: "Kerem Aktürkoğlu gibi çocukluktan Fenerbahçeli olan Barış Alper’in, Ocak ayında Arabistan üzerinden Fenerbahçe’ye gelme ihtimali var."