Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Brendford'dan yunus emre konak'ı almak lazım yerli rotasyonuna. Orta sahada berkan yerine süre veririz hem yerli statüsünde avrupa'da da işimize yarar.

Ben de viera olayından etkilenip lisede futbol turnuvasında derslikte soyunurken sınıf arkadaşımın suratına vurayım dedim. Maalesef yetiştiremedim
Michael Jordan Lol GIF

İlkim sensin diyen manitin fifa oynarken full presle 8. dakikada kaleme 6 kere gelip frikik aldiktan sonra 90'a takması gibi nöbet

Florya'nın girişindeki sözü de kolpalamazsın be kral.

'Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir'
„Sizi buraya getiren yeteneğiniz, buradan koparacak olan menejerleriniz“ olarak revize edilmesi gereken söz

bu göztepenin olaitani bizim 18m aldigimiz saradan iyi, bizim scout ne ise yarar?

Viera ve anelka arasında şöyle bir şey olduğunu hayal edin böyle vuruyor

eğer barış (gs'ın istediği şartlarda) gidecekse, kadrodaki türkiye'de yetişmiş oyuncu eksiği sebebiyle zeki çelik transferi hedef haline gelebilir. hem sağ bek hem de barış'ın açacağı pasaport sorununa direkt hitap ediyor bu çözüm.

eğer barış (gs'ın istediği şartlarda) gidecekse, kadrodaki türkiye'de yetişmiş oyuncu eksiği sebebiyle zeki çelik transferi hedef haline gelebilir. hem sağ bek hem de barış'ın açacağı pasaport sorununa direkt hitap ediyor bu çözüm.

Gereksiz gömülüyor eren gibi

Uygun maliyete gelirse iyi trans olur

Geri
Üst Alt