Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.400
- 17.030
- 2.073
Brendford'dan yunus emre konak'ı almak lazım yerli rotasyonuna. Orta sahada berkan yerine süre veririz hem yerli statüsünde avrupa'da da işimize yarar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de viera olayından etkilenip lisede futbol turnuvasında derslikte soyunurken sınıf arkadaşımın suratına vurayım dedim. Maalesef yetiştiremedim
Manu ya transfer oldum. Kudur.Ulan sanki su an senin gercek isim soyisim liboş
Ee aynı şey işte farklı mı dedikFlorya'nın girişindeki sözü de kolpalamazsın be kral.
'Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir'
Bence de alınmalı kadroda bulunsun. Silas andersen ve yunus konak super olur alındığında.Brendford'dan yunus emre konak'ı almak lazım yerli rotasyonuna. Orta sahada berkan yerine süre veririz hem yerli statüsünde avrupa'da da işimize yarar.
„Sizi buraya getiren yeteneğiniz, buradan koparacak olan menejerleriniz“ olarak revize edilmesi gereken sözFlorya'nın girişindeki sözü de kolpalamazsın be kral.
'Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir'
anlamı aynı da, kelimeleri atmışsın işte.Ee aynı şey işte farklı mı dedik
Haaİlkim sensin diyen manitin fifa oynarken full presle 8. dakikada kaleme 6 kere gelip frikik aldiktan sonra 90'a takması gibi nöbet
Atatürkün bi sözü vardır çok sevdiğimanlamı aynı da, kelimeleri atmışsın işte.![]()
valla aynısı. :dAtatürkün bi sözü vardır çok sevdiğim
Ne kadar da müthiş bir şey Türküm demek
Gece iki de kelimelere bakmadık be Velianlamı aynı da, kelimeleri atmışsın işte.![]()
eğer barış (gs'ın istediği şartlarda) gidecekse, kadrodaki türkiye'de yetişmiş oyuncu eksiği sebebiyle zeki çelik transferi hedef haline gelebilir. hem sağ bek hem de barış'ın açacağı pasaport sorununa direkt hitap ediyor bu çözüm.
iki de değil, "ikide".Gece iki de kelimelere bakmadık be Veli
Gereksiz gömülüyor eren gibieğer barış (gs'ın istediği şartlarda) gidecekse, kadrodaki türkiye'de yetişmiş oyuncu eksiği sebebiyle zeki çelik transferi hedef haline gelebilir. hem sağ bek hem de barış'ın açacağı pasaport sorununa direkt hitap ediyor bu çözüm.
İlkim sensin diyen manitin fifa oynarken full presle 8. dakikada kaleme 6 kere gelip frikik aldiktan sonra 90'a takması gibi nöbet