Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Ederson yedek akanji kadroda yok

Ilkay götunu saymiyorum onun baska planlari oldugu ortaya cikti

Gönderin lan topcularimizi yeter artikk

Gideceğim diye göt attığı takım Neom. Menajer cetesi fb'li. Ucuza koparıp hulle ile fb'ye peşkes çekilmeye çalışılmıyorsa ben bisey bilmiyorum. 2 kelam edip sulh yapacağına ite kopuğa bildiri yayınlatıp buna çanak tutyorsa futbolcu sürünmelidir. Hatta ibretlik yapılmalıdır. Üzgünum. Bu dakikadan sonra sorun çözülur mevzusu güdenler biraz polliyannacılık oynuyor gibi. Her puan kaybımda anası avradı yadedilir artık bu is boyle malesef

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
fb çetesi olsa nolur sözleşmesine satılsa bile madde koyarsın o zaman gidemez hiçbir yere Arabistan da takılır.

mükemmel bir mesaj

biz sizi satana kadar nereye istersek oraya götürür istersek de satmayız
Ya da antrenmana çıkmasan bile siz rahat olun sizi takıma alırız, 11'e alırız mesajı alırlarsa ne olacak? Antrenmanlara çıkmadı oyuncu, cezayı kesersin istediğin şartlar olmazsa satmazsın. İşin sonunda oyuncu takım arkadaşlarından özrünü diler takıma girer, burnunu sürtersin biraz.

işte o an Galatasaray kaybeder. Yoksa barışın gitmesi yada 3 yıl kadro dışı bırakılması filan Galatasaraya kaybettirmez. Futbolcuya boyun eğmek kaybettirir.. gerçek bir profesyonel ADL gerek bize..
değil 3 yıl 3 ay bile kadro dışı kalamaz

ya kulübün istediği paraya satılır ya da birkaç maç sonra kadroya girer başka bir ihtimal yok

bu 2 ihtimalde de futbolcuya boyun eğmek gibi bir şey yok zaten yok

fb çetesi olsa nolur sözleşmesine satılsa bile madde koyarsın o zaman gidemez hiçbir yere Arabistan da takılır.
Istiyorsa gitsin zaten dostum gram umrumda değil şu konjenkturde o tarafa giden topcu. Biz salağa salak demeye devam ederiz. Kendisi bilir. Su sevgi koca nefrete donüştürdü. Tanju, Emre Belöz gibi bisuru kişi sayarız camiasız kalan hicbirinin yuzu gulmedi biyerede gelemedi

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ya da antrenmana çıkmasan bile siz rahat olun sizi takıma alırız, 11'e alırız mesajı alırlarsa ne olacak? Antrenmanlara çıkmadı oyuncu, cezayı kesersin istediğin şartlar olmazsa satmazsın. İşin sonunda oyuncu takım arkadaşlarından özrünü diler takıma girer, burnunu sürtersin biraz.

biz adamı pış pış için kayseriye götürmüyoruz

maçta da oynatmayacağız

istanbulda götünü yayarak yatmasını engelliyor ve neoma da istediğimi vermezsen gerekirse 1 yıl yedek oturturum diyeceğiz

İlkay'ı bilmem ama Akanji gelecek gibi hissediyorum haftaya. Zira o maaşı başka verecek takım yok Leverkusen diyorlar adamlar Bade'yi aldılar çok yakın zamanında ondan önce 1 stoper daha almışlardı. Ederson'da yedekmiş sanırım. Bence önümüzdeki hafta Akanji- Ederson aynı uçakta gelecek hissiyatım bu yönde bir de u23 orta saha gelirse ki çok iyi olacak.

Geri
Üst Alt