- 4 Ağustos 2009
- 83.612
- 62.261
- 5.093
Ardadan aldığımız adam hala icimizdeyken ikincinin girmesi zor olur rtsBarışı 40-50ye versek arda kevini aynı paraya bırakır mı bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardadan aldığımız adam hala icimizdeyken ikincinin girmesi zor olur rtsBarışı 40-50ye versek arda kevini aynı paraya bırakır mı bize
Eksiklik çok önemli değil de, takımın psikolojisi takımdaşlık duygusu örselendi bence. Sane, Yunus, Osimhen, Sallai ve yeri gelince İsmail/Eren var, kapatırlar boşluğu.barış olayı saha içini çok karıştırdı
ön tarafta artık çok eksik hale geldik
Yabancı kontenjanı müsaade etmiyor ya Bissouma gelir ya da sağ bek açıkçası Sallai sağ bek oynasın Bissouma gelsin.
@Aras Şimşek renkdaş duydun mu? SAral Simsir'e cokerim direkt
akanji gelirse stopere gelir zaten yaşı da 30 oldu mantıklı değil bek oynatmakYabancı kontenjanı müsaade etmiyor ya Bissouma gelir ya da sağ bek açıkçası Sallai sağ bek oynasın Bissouma gelsin.
Fulham’ın 37 milyon euro’luk teklifi reddetmişlerdi.Barışın yeri şaktarlı kevinle dolar mı abi ne diyorsun aşağı yukarı aynı paraya arda bize bırakır bence
Yusufta bizi kandırdın artık sana güvenmiyorumAral Simsir'e cokerim direkt
boyle bir futbolcunun var oldugunu 5 dakika once ogrendim
Adam olana çok bileboyle bir futbolcunun var oldugunu 5 dakika once ogrendim
Kac Yusuf tanidiysam hep hayal kirikligina ugratti beniYusufta bizi kandırdın artık sana güvenmiyorum
seni amsterdamda gokkusagi cafelerine goturmessem benim adim Mehmet degilAdam olana çok bile
En son 3 kişiyi indirmek üzereyken sadece birini almıştık umarım bu sefer 3/3 iner.ilkay, ederson olmuyor bari akanji’yi verin
- abdürrahim albayrak
Ağır hasar kayıtlı bir velet
Yaşlandın ha dede gibi konusuyon evlilik yaramadı sanaKac Yusuf tanidiysam hep hayal kirikligina ugratti beni
Videolarını izliyorum berkandan daha ağır herifAğır hasar kayıtlı bir velet