Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.606
- 1.004
- 473
Hoca 3'lü oynayacak galiba gene, singo işi bunun işareti gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu arzuluyorum, bunu hissediyorum, buna güveniyorumHem Akanji hem Singo'nun gelme olasigi nedir acaba.
Zaniolo satılırsa belkiHem Akanji hem Singo'nun gelme olasigi nedir acaba.
60 milyonları var mıBu herifleri bu sene gelen sportif direktör resmen baş belası oldu hep doğru hamlelerin peşinde koşuyor
İşin gerçeği bu transfer döneminde harbi piyasa saçmasapan.Savunmacıya 30-40 psg,city,manu gibi zengin takımlar verir, biz vermemeliyiz kesinlikle
Gecmis olsun rts. Verilmis sadakaniz varmisBeyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Zaniolo gitse bile , Yabancı ayağini nasıl ayarlacagız para vs bir kenara. Daha orta dahada gerekiyor. Kaleci u23 mü olcak o zaman?Hem Akanji hem Singo'nun gelme olasigi nedir acaba.
O iş olmuş gibi Naci, oyuncu imza atsa bile KAP'a görüşmelere başlanmıştır falan fişman deniyor, bu işin terminolojisi buOsimheni aldigimizdan beri bu singonun peşindeyiz ama bonservis için yenimi başladık yani pazarlıklara 1 aydır ne yapiyorduk? Oyuncu ile konusurken ayni zamanda bonservis için de konusamiyormusunuz
Napoli olsa oimheabin bonservise ilişkilendirir kalanı ödemez gönderirdik çoktan. Napoli yoklamış ama bayağı önce zaten bugünün haberi değil ki.Bay bence özür falan dilemeyecek . Arabistan oldugunu düşünmüyorum olayın buchi laba yazdıya paris ve napolide ilgilendi diye. O olabilirmi acaba sıkıntı.
Hocam ilk cümleyi okuyunca kalbime ağrı girdi, çok korkunç. Yeni aslanımıza hoş geldin diyorum, sizlere ve sevgili eşinize çok çok geçmiş olsun bu şekilde hafif atlatılması çok sevindirici haberBeyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor