Bay bence özür falan dilemeyecek . Arabistan oldugunu düşünmüyorum olayın buchi laba yazdıya paris ve napolide ilgilendi diye. O olabilirmi acaba sıkıntı.

Galatasaray, Sporting Lizbon'un sağ kanat oyuncusu Geny Catamo ile ilgileniyor. (Foot Mercato)

Osimheni aldigimizdan beri bu singonun peşindeyiz ama bonservis için yenimi başladık yani pazarlıklara 1 aydır ne yapiyorduk? Oyuncu ile konusurken ayni zamanda bonservis için de konusamiyormusunuz

Singo bek desen bek değil. Apo'nun yerine adam almamız lazım biz sanchez'in yerine adam bakıyoruz. Sol stoper,sağ bek boş kalacak yine okaannnnn

Savunmacıya 30-40 psg,city,manu gibi zengin takımlar verir, biz vermemeliyiz kesinlikle
İşin gerçeği bu transfer döneminde harbi piyasa saçmasapan.

Arsenal bugün genç savunmacı soktu oyuna , yedek bildiğin 21 M vermiş.

Tamam budur dediğin adama bonservis verirsin tabii ama 30 falan bizim için normal meblağlar değil. Resmileşirse o zaman bakmak lazım.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Gecmis olsun rts. Verilmis sadakaniz varmis

Gözunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Kaleci,sol stoper,sanchez yedeği,10 numara,6-8 oynayan orta saha,en az 1 kanat oyuncusu almamız lazımdı her zamanki gibi beceremediler.

Osimheni aldigimizdan beri bu singonun peşindeyiz ama bonservis için yenimi başladık yani pazarlıklara 1 aydır ne yapiyorduk? Oyuncu ile konusurken ayni zamanda bonservis için de konusamiyormusunuz
O iş olmuş gibi Naci, oyuncu imza atsa bile KAP'a görüşmelere başlanmıştır falan fişman deniyor, bu işin terminolojisi bu

Bay bence özür falan dilemeyecek . Arabistan oldugunu düşünmüyorum olayın buchi laba yazdıya paris ve napolide ilgilendi diye. O olabilirmi acaba sıkıntı.
Napoli olsa oimheabin bonservise ilişkilendirir kalanı ödemez gönderirdik çoktan. Napoli yoklamış ama bayağı önce zaten bugünün haberi değil ki.
Bu kamile araplardan para çıkar diye ikna etmişlerdir maldan boş sallayıp duruyor. Kapalı oynuyor sahtekar.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Hocam ilk cümleyi okuyunca kalbime ağrı girdi, çok korkunç. Yeni aslanımıza hoş geldin diyorum, sizlere ve sevgili eşinize çok çok geçmiş olsun bu şekilde hafif atlatılması çok sevindirici haber ❤️

Geri
Üst Alt