Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor

Öncelikle eşine, sonra da sana hem geçmiş olsun dileklerimi hem tebriklerimi iletiyorum. Aynı gece tüm duyguları yaşamışsınız. Futbol bazen olumlu veya olumsuz duyguları zirvede yaşatsa da hayattaki daha önemli şeylerin üstüne kıymetli bir sos aslında. Böyle zamanlar bunu daha iyi anlıyor insan. Miniğin de gözlerinden öperim. Analı babalı, sağlıklı ve huzurlu büyüsün.

Zaniolo gitse bile , Yabancı ayağini nasıl ayarlacagız para vs bir kenara. Daha orta dahada gerekiyor. Kaleci u23 mü olcak o zaman?
O zaman kaleye Lammens'i falan alacaksin yada Tzolakis'i falan. Onlarda ucuz olmayacak tabi.

Bu ucluyu almaya kalksak 70 milyon euro bonservis rahat gider. Onu ayarlayabilirmiyiz bilemiyorum.

O Burkowski denen eleman, Singo için sol stoper de oynayabilir yazmıştı. Hatta savunmanın 4'ünde oynayabilir yazmıştı. Çok beğeniyor ama şimdi de çok pahalı diyor. Daha doğrusu maaşı çok diyor. Onun yerine hem sağ bek hem sol stoper x x kişilerini alırım yazdı

Kaleci bölgesine ihtiyaç hasıl olacağı 1 senedir belliyken başkan çıkıp ben Muslera'nin devam edeceğini düşünüyordum diyor.
Bunlar aklımızla alay ediyor adeta
Doğru düzgün bir iş yaptığınızı görecek miyiz. Bir yerden puan alsanız öbür yerden falso veriyorsunuz

Muslera 100 kere "ben devam edicem" diye açıklama yapmış olsaydı bile kaleci arayışına çoktan başlamış olmamız lazımdı.

Artik transferin son gunleri yaklasiyor CL listesi icin bu saatten sonra ben para isini gectim, cunku suan muhasebe yapacak zaman kalmadi. Para konusunda anlasabilirsek hocanin en cok istedigi kimse alinsin, Singo ise Singo, Akanji ise Akanji.
Bonservis hususunda ben de salmış vaziyetteyim. Maaşlar daha önemli

O yüzden çok kırmıyorum kafayı ama kaleci işini ne yapacağız yav

Lammens soyle Lammans boyle derken cocuk United'a gidiyor.

Sezon icinde kacan balik buyuk mu kucuk mu anlariz simdi.

Singo'ya 30 milyon verene kadar total 30 milyona 1 stoper 1 sağ bek alsak ya? Yok stoper oynayabilen sağ bek, yok sağ bek oynayabilen stoper... Ulan mal mal işler ya. Sanki bütün mevkilerimiz dolu, tek eksik pastanın üstündeki çilek.

O zaman kaleye Lammens'i falan alacaksin yada Tzolakis'i falan. Onlarda ucuz olmayacak tabi.

Bu ucluyu almaya kalksak 70 milyon euro bonservis rahat gider. Onu ayarlayabilirmiyiz bilemiyorum.
Lammens kactı bence ya utd yapar o 9 gün kala vs tzolakis ide verecegini sanmiyorum oly nin başka genc varsa da bilmiyorum şuan. Bence ikisini almamiz çok olası da değil sanki zaten.

Geçen sene stoperde izlemediysen bence bu kadar emin konuşma.

Kalınlaşan adamın 90 metre çizgi kullanması zorlaşır, 4lü beki hele de bizdeki rolü yüksek stamina yüksek tempo ve makul derecede teknik istiyor, 2 senedir bu rolde oynamamış adamın tak diye bu rolde oynayacağı hakkında ben emin konuşmam.

Alışır diyorsak bizim o bedelleri verip de kimseyi alıştıracak halimiz yok.

Singo güncel durumda ne sol stoper ne de sağ bek. Bunları oynar durumu ise risk. Torino’dan 9a alsan bu riske girersin ama Monaco’dan 30a alıyorsan tak koyacaksın ve yapbozu tamamlayacak.

İtalya'da sağ kanat bek oynarken de kalın değil miydi bu adam? Çok mu fark etmiş? Bana öyle gelmemişti.

Geri
Üst Alt