Ben singo gibi oyuncuları 5 ken 10 ken bulabiliriz diye dusunuyorum. Ama bakis acımız sabrımız ve iyi transfer komitesi ile. 3 5 tane alirsin kimi 11 kimi yedek olur. Tutanlar olur oynar değer kazanır oynar vb. Boyle bir dolu oyuncu var ve artik bir cok istatistik elinin altında geriye izlemek kaliyor
Yarışmacı bir takım ile dediğinizi yapamıyorsunuz hocam, realiteye ters. Kimse sabretmez. Ha Şampiyonluk değil mesele ben gelişim takımı olacağım arada da şampiyon olurum vs gibi mottoya sahip olur isek olur.

Ben singo gibi oyuncuları 5 ken 10 ken bulabiliriz diye dusunuyorum. Ama bakis acımız sabrımız ve i sadece bubise bakan bulduklarina da onem verilen iyi transfer komitesi ile. 3 5 tane alirsin kimi 11 kimi yedek olur. Tutanlar olur oynar değer kazanır oynar vb. Boyle bir dolu oyuncu var ve artik bir cok istatistik elinin altında geriye izlemek kaliyor
Hatiple Aponun bulacağı en fazla Cuesta olur aman eksik kalsın.

30-40 bunlar nası paralar arkadaş? 75 e osimhen var. Kaleci + Akanji + İlkay / bissouma çözün geçin.
Barışı satarsak kanat da alın bitti.
Singo Kim ki bu paralar veriliyor?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidenleri düşünce çok da radikal bir fark yok geçtiğimiz sezondan sanki. Nicelik azaldı baya.
Valla geçen senenin finalisti intere yakın maaş bütçemiz 2-3 oyuncuyla hatta geçeceğiz gibi görünüyor ortada hiçbir başarıda yok bilemiyorum. Bu maaşlar sürdürülebilir gelmiyor bana.

Mesele Spor klubunun uniteler bazinda kurumsallasmasi. X Gidip, Y gelince bütün ekip degismemeli ve torpil ile orada insanlar uzun yillar kalmamali...
Maalesef ülkede liyakat yok. Sistem de kuramıyorsun hep ahbap çavuş ilişkileri. Adamcılık kazanıyor. O yüzden TD değişimiyle çözülemeyecek meseleler.

Bari TD kalsın diğer yerleri halledelim diyoruz o da olmuyor.

15 milyona sağ bek, 15 milyona stoper bulamıyorsan kapat git dükkanı. Dünyada Singo haricinde defans oyuncusu yok sanki. 30 milyon ne demek yav. Kafayı mı yediniz. Lan kaleci lazım, orada 1-2 milyonun bile peşine düşmüşler, defansa 30 milyona adam bakıyorlar. Madem bu kadar paranız vardı kaleci alsaydınız ya?

Singo'ya 30 milyon verene kadar total 30 milyona 1 stoper 1 sağ bek alsak ya? Yok stoper oynayabilen sağ bek, yok sağ bek oynayabilen stoper... Ulan mal mal işler ya. Sanki bütün mevkilerimiz dolu, tek eksik pastanın üstündeki çilek.
Jackson tchocha mi nedir sag bek tam aradigimiz cinste 12milyona gitti, keza mukiele 15m gitti

Okan agam 20-30dan aṣagi topcu begenmiyor maaslari da en az 4-5 olacak

Jackson tchocha mi nedir sag bek tam aradigimiz cinste 12milyona gitti, keza mukiele 15m gitti

Okan agam 20-30dan aṣagi topcu begenmiyor maaslari da en az 4-5 olacak
Orada yönetim otur oturduğun yerde diyecek işte. Dünyada sağ bek ve stoper bulmaktan kolay ne var anasını satayım. Fransa Ligue 1-2 Singo dolu. Onun kafa göstermemiş olanını al, bu kadar yıldızın olduğu yerde bu adamlar zaten yetenekliyse pişer.

15 milyona sağ bek, 15 milyona stoper bulamıyorsan kapat git dükkanı. Dünyada Singo haricinde defans oyuncusu yok sanki. 30 milyon ne demek yav. Kafayı mı yediniz. Lan kaleci lazım, orada 1-2 milyonun bile peşine düşmüşler, defansa 30 milyona adam bakıyorlar. Madem bu kadar paranız vardı kaleci alsaydınız ya?
O da gelecek heis, kralından kaleciyi de çözeceğiz :asd:

Stay Calm The Office GIF

Hoca illa da singo diyorsa bile artık o bitirilmeli. Bu olsa çok iyi, ama akanji da olur vs de diyorsa da 1 tanesi seçip bitirilmeli. Her şartta zaman bitti artık yok yani kalmadı bitmesi gerekiyor birilerinin. Hızlica bu kaleci içinde geçerli. Orta saha içinde.

Yani haklilik payinin oldugunu dusunuyorum. Belki biraz bakis acisini degistirmek gerekiyor. Yani ileriye Icardi, Sane, Osimhen almisken; ortalama da Sara, Tor, Lemina almisken, artik defansa denemelik gelecek vaat eden hamle yapamiyorsun. Yapsan da onu ilk as kadro icin degil, bench icin aliyorsun.

Bence su anda bizim oynadigimiz kumar su; bu harcamalarin karşısında localden ziyade daha global taraftarlar elde etmeye calismak. Yoksa bu butceler ile Avrupa'da ust uste 3-4 yil ses getirmezsen sil bastan olur. Burayi nasil planliyorlar onu bilmiyorum. Var olan taraftardan daha fazla para kazanmanin yaninda olcegi artirmamiz lazim. Belki ilk Avrupa ve Orta Asya daki belli ulkeler ile baslanabilir. Ama boyle insaat projeleri, arsa al sat filan bir yere kadar. Devlet ile aran iyi oldukca yazarsin ve bagimlisin.

Hoca illa da singo diyorsa bile artık bitirilmeli bu olsa çok iyi ama akanji da olur vs de diyorsa da 1 tanesi seçip bitirilmeli. Her şartta zaman bitti artık yok yani kalmadı bitmesi gerekiyor birilerinin. Hızlica bu kaleci içinde geçerli. Orta saha içinde.
Kayseri maçı bitsin çok eğleneceğiz heis

bu olay barışa 1 lira bile iyileştirme ile biterse geçmiş olsun

2028 yılına kadar 1 kuruş koymayın üstüne

beğenmiyorsa getirsin kemiksiz 40 milyonu gitsin

1 lira bile iyileştirme olursa galatasaray menajer ve barış alperin önünde diz çökmüş demektir

O da gelecek heis, kralından kaleciyi de çözeceğiz :asd:

Stay Calm The Office GIF
Şu ana kadar transfer dönemi rezillikten ibaret. Muslera'nın ayrılacağı 1 yıldır belliydi. Normal bir kulüp transfer dönemi açıldığı gün yeni kaleciyi açıklardı. Şu dk itibariyle kendileri bile kimi alacaklarını bilmiyorlardır.

Geri
Üst Alt