Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.498
- 59.074
- 4.758
Hasan sasla fotografim var seneler evvel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan sasla fotografim var seneler evvel
Yarışmacı bir takım ile dediğinizi yapamıyorsunuz hocam, realiteye ters. Kimse sabretmez. Ha Şampiyonluk değil mesele ben gelişim takımı olacağım arada da şampiyon olurum vs gibi mottoya sahip olur isek olur.Ben singo gibi oyuncuları 5 ken 10 ken bulabiliriz diye dusunuyorum. Ama bakis acımız sabrımız ve iyi transfer komitesi ile. 3 5 tane alirsin kimi 11 kimi yedek olur. Tutanlar olur oynar değer kazanır oynar vb. Boyle bir dolu oyuncu var ve artik bir cok istatistik elinin altında geriye izlemek kaliyor
Hatiple Aponun bulacağı en fazla Cuesta olur aman eksik kalsın.Ben singo gibi oyuncuları 5 ken 10 ken bulabiliriz diye dusunuyorum. Ama bakis acımız sabrımız ve i sadece bubise bakan bulduklarina da onem verilen iyi transfer komitesi ile. 3 5 tane alirsin kimi 11 kimi yedek olur. Tutanlar olur oynar değer kazanır oynar vb. Boyle bir dolu oyuncu var ve artik bir cok istatistik elinin altında geriye izlemek kaliyor
Valla geçen senenin finalisti intere yakın maaş bütçemiz 2-3 oyuncuyla hatta geçeceğiz gibi görünüyor ortada hiçbir başarıda yok bilemiyorum. Bu maaşlar sürdürülebilir gelmiyor bana.Gidenleri düşünce çok da radikal bir fark yok geçtiğimiz sezondan sanki. Nicelik azaldı baya.
Maalesef ülkede liyakat yok. Sistem de kuramıyorsun hep ahbap çavuş ilişkileri. Adamcılık kazanıyor. O yüzden TD değişimiyle çözülemeyecek meseleler.Mesele Spor klubunun uniteler bazinda kurumsallasmasi. X Gidip, Y gelince bütün ekip degismemeli ve torpil ile orada insanlar uzun yillar kalmamali...
Jackson tchocha mi nedir sag bek tam aradigimiz cinste 12milyona gitti, keza mukiele 15m gittiSingo'ya 30 milyon verene kadar total 30 milyona 1 stoper 1 sağ bek alsak ya? Yok stoper oynayabilen sağ bek, yok sağ bek oynayabilen stoper... Ulan mal mal işler ya. Sanki bütün mevkilerimiz dolu, tek eksik pastanın üstündeki çilek.
Orada yönetim otur oturduğun yerde diyecek işte. Dünyada sağ bek ve stoper bulmaktan kolay ne var anasını satayım. Fransa Ligue 1-2 Singo dolu. Onun kafa göstermemiş olanını al, bu kadar yıldızın olduğu yerde bu adamlar zaten yetenekliyse pişer.Jackson tchocha mi nedir sag bek tam aradigimiz cinste 12milyona gitti, keza mukiele 15m gitti
Okan agam 20-30dan aṣagi topcu begenmiyor maaslari da en az 4-5 olacak
O da gelecek heis, kralından kaleciyi de çözeceğiz15 milyona sağ bek, 15 milyona stoper bulamıyorsan kapat git dükkanı. Dünyada Singo haricinde defans oyuncusu yok sanki. 30 milyon ne demek yav. Kafayı mı yediniz. Lan kaleci lazım, orada 1-2 milyonun bile peşine düşmüşler, defansa 30 milyona adam bakıyorlar. Madem bu kadar paranız vardı kaleci alsaydınız ya?
Yani haklilik payinin oldugunu dusunuyorum. Belki biraz bakis acisini degistirmek gerekiyor. Yani ileriye Icardi, Sane, Osimhen almisken; ortalama da Sara, Tor, Lemina almisken, artik defansa denemelik gelecek vaat eden hamle yapamiyorsun. Yapsan da onu ilk as kadro icin degil, bench icin aliyorsun.15 milyona sağ bek, 15 milyona stoper bulamıyorsan kapat git dükkanı. Dünyada Singo haricinde defans oyuncusu yok sanki. 30 milyon ne demek yav. Kafayı mı yediniz. Lan kaleci lazım, orada 1-2 milyonun bile peşine düşmüşler, defansa 30 milyona adam bakıyorlar. Madem bu kadar paranız vardı kaleci alsaydınız ya?
Kayseri maçı bitsin çok eğleneceğiz heisHoca illa da singo diyorsa bile artık bitirilmeli bu olsa çok iyi ama akanji da olur vs de diyorsa da 1 tanesi seçip bitirilmeli. Her şartta zaman bitti artık yok yani kalmadı bitmesi gerekiyor birilerinin. Hızlica bu kaleci içinde geçerli. Orta saha içinde.
Şu ana kadar transfer dönemi rezillikten ibaret. Muslera'nın ayrılacağı 1 yıldır belliydi. Normal bir kulüp transfer dönemi açıldığı gün yeni kaleciyi açıklardı. Şu dk itibariyle kendileri bile kimi alacaklarını bilmiyorlardır.O da gelecek heis, kralından kaleciyi de çözeceğiz
![]()