Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Cuesta hala gitmedi. Yapılması gerekli 3-4 transferden biri bile hala yapılmadı ve 2 güne uçaktan inecek biri de gözükmüyor.
Animation Shrek GIF by Puss In Boots

Abv yönetim. Koca sise bitirdim dahada nefret ediyorum sizden

Pazartesi Salı ya çok söveriz ya çok seviniriz ya da amma bu kadar da para verilmez diye ağlarız

Barış için bence de eskisi gibi olmayacak bir çok şey özellikle duygular anlamında 50 milyon net kasaya girecek para + 3-4 yıl TR'de başka takıma giderse 30 milyon euro cezai madde ile satabilmemiz daha iyi olur gibi zira bu paralar bir daha gelmez gibi. Lakin süreç sonunda Barış'ın sözleşmesi 2029-2030'a uzar ve bizde kalırsa da şaşırmam bu ihtimal yüksek geliyor bana.

Barış için bence de eskisi gibi olmayacak bir çok şey özellikle duygular anlamında 50 milyon net kasaya girecek para + 3-4 yıl TR'de başka takıma giderse 30 milyon euro cezai madde ile satabilmemiz daha iyi olur gibi zira bu paralar bir daha gelmez gibi. Lakin süreç sonunda Barış'ın sözleşmesi 2029-2030'a uzar ve bizde kalırsa da şaşırmam bu ihtimal yüksek geliyor bana.
Ortada resmi teklif bile yokmuş ve öyle bir teklifte o takımdan net olarak gelmeyecek, bugünkü açıklamalardan bu anlaşılıyor zaten Vedat Inceefe de bunu söyledi

Ortada resmi teklif bile yokmuş ve öyle bir teklifte o takımdan net olarak gelmeyecek, bugünkü açıklamalardan bu anlaşılıyor zaten Vedat Inceefe de bunu söyledi
Benzer düşünüyorum. Bu bahsedilen 3 isim bir oyun oynamaya kalkmışlar ucuza çıkarıp parayı biz alırız gibisinden çıkaramadıkları için olmayacak o iş Neom'un 50 milyon falan vereceğini hiç düşünmüyorum. Barış'ın menajeri de Barış'ı işledi, Barış da onun peşinden giderek yazık etti kendine. Burnu sürtecek ve GS'de kalacak bence sözleşme uzatıp. Geleceği için Barış bu menajeri ile yollarını hemen ayırmalı.

Bu Singo işi hiç içime sinmedi benim.
Gözüm tutmadı o herifi.
30m civarı bonservis ve 5-6m maaşla kimsenin içine sinmez. Düşük maliyetli olsa iyi bir transfer olurdu. Sağ bekte işimizi görecek bir profil çünkü. Ama stoper oynayabilecek pozisyon bilgisi, oyun kurma becerisi, pas kabiliyeti zayıf maalesef.

Berkan mi, yoksa Kaan mi? Iki ucu boklu degnek tanimina uyuyor diyecegim ama oyunculara saygisizlik etmek istemiyorum. Alin artik su takima 2 tane orta saha yoksa CL'de icimizden gececekler. Ilkay ve olursa Bissouma (pahali kacarsa genc bir 6-8 oynayabilen birini) alin.

Bu arada bu serefsiz kuslar Talisca olmasa Ilkay'a da sulanirlardi. Sirf ismini kirletmek icin bile yapabilirler gene de.

Geri
Üst Alt