Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.069
- 4.758
Cuesta hala gitmedi. Yapılması gerekli 3-4 transferden biri bile hala yapılmadı ve 2 güne uçaktan inecek biri de gözükmüyor.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta hala gitmedi. Yapılması gerekli 3-4 transferden biri bile hala yapılmadı ve 2 güne uçaktan inecek biri de gözükmüyor.
![]()
20 +bonuslar var başarıya bağlıTwitterda Singo için direk 30 milyon teklif ettiğimizi yazanlar var. Biri Jefe diye birisi
Şu videoları izlemesi çok keyifli ama o kadar yanıltıcı ki;
Şuna bak, sanırsın Cafu regen
Rus aykut dedikİlk olarak @Mert Aydinli demişti. Hakkını yemek bize yakışmaz.
Şu videoları izlemesi çok keyifli ama o kadar yanıltıcı ki;
Şuna bak, sanırsın Cafu regen
Ortada resmi teklif bile yokmuş ve öyle bir teklifte o takımdan net olarak gelmeyecek, bugünkü açıklamalardan bu anlaşılıyor zaten Vedat Inceefe de bunu söylediBarış için bence de eskisi gibi olmayacak bir çok şey özellikle duygular anlamında 50 milyon net kasaya girecek para + 3-4 yıl TR'de başka takıma giderse 30 milyon euro cezai madde ile satabilmemiz daha iyi olur gibi zira bu paralar bir daha gelmez gibi. Lakin süreç sonunda Barış'ın sözleşmesi 2029-2030'a uzar ve bizde kalırsa da şaşırmam bu ihtimal yüksek geliyor bana.
Benzer düşünüyorum. Bu bahsedilen 3 isim bir oyun oynamaya kalkmışlar ucuza çıkarıp parayı biz alırız gibisinden çıkaramadıkları için olmayacak o iş Neom'un 50 milyon falan vereceğini hiç düşünmüyorum. Barış'ın menajeri de Barış'ı işledi, Barış da onun peşinden giderek yazık etti kendine. Burnu sürtecek ve GS'de kalacak bence sözleşme uzatıp. Geleceği için Barış bu menajeri ile yollarını hemen ayırmalı.Ortada resmi teklif bile yokmuş ve öyle bir teklifte o takımdan net olarak gelmeyecek, bugünkü açıklamalardan bu anlaşılıyor zaten Vedat Inceefe de bunu söyledi
Her sey okay olup , Bizim onu istanbula cagirmamizi beklerken bissoumaEvraklar hazırlanıyordan sonra yeni moda "bekletiliyor"
Fbli selcuk
30m civarı bonservis ve 5-6m maaşla kimsenin içine sinmez. Düşük maliyetli olsa iyi bir transfer olurdu. Sağ bekte işimizi görecek bir profil çünkü. Ama stoper oynayabilecek pozisyon bilgisi, oyun kurma becerisi, pas kabiliyeti zayıf maalesef.Bu Singo işi hiç içime sinmedi benim.
Gözüm tutmadı o herifi.
Berkan mıııı