Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.556
- 17.719
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Sirada ne var? baris sureci etkiledi bahanesi mi gelecek... Gercekten anlamakta cok zorluk cekiyorum ya
Yav geciniz bu adamda ptesi ya da sali yangin yayin yapar 100k izlenim almak icin, taraftar iyice kivama geldi zaten...baska bir ise yaramaz.
Fiyat kismi tartisilir tabii ama bu sekilde bakmiyorum hic oyunculara.Sag stoper sol stoperligini gectim abicigim sin go kim yaw 35-40 milyon edecek..Ulan o kadar futbolun icindeyiz cogu kisi adini bile ilk kez duydu ..
Ederson bence olmayacak, olursada kazik yemis olacagiz durum bundan ibaret.geçen hafta her gün akanji ile anlaştık ondan önce ederson. şimde de 1 hafta her gün singo ile anlaşırız. mükemmel kadro kuruyoruz
Hakan icin son gunlere yakin umutlaniyordur bizimkiler. 12 ye falan aliriz dalan diye takiliyorlardir muhtemelen.Calhanoglu - kerem - baris tum skandallar ayni yaz oluyor ve ikisinde direkt olarak fbyi biliyoruz baris olayinin altindan da bunlarin cikmama ihtimali yok.. Baktilar ligdeki takimlari satin alarak olmuyor icten yikmaya calisiyorlar bizi