Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Bize sol stoper lazım, sağ bek lazım. Akanji esas olarak sağ stoper ama solda da oynayabiliyor. Singo sağ bek mi sağ stoper mi ne olduğu belli değil. Neden bu iki isim üzerine ısrarcıyız anlamadım.

Net bir sağ bek ve sol stoper alsak da savunma işini kapatsak daha iyi değil mi ?

O lazim bu lazim derken yedek kulubesi gene bos sayilir.

Pek dusunduklerini sanmiyorum.

Bu eksik durumdan beeeeelki dedigim faktor, gencleri mecburen kullanmak zorunda kalacak hoca.

CL yabanci yerli hesabini nasil yapiyorlar tahmin bile edemiyorum su an

geçen seneki transfer döneminde de uefa listelerinden sonra sallai hamlesini yapmıştık (yüksek maddi koşullarda). devre arası transfer dönemine kadar avrupa listesine yazamamış ve sadece ligde oynatabilmiştik.

bu senenin sallai'si kim olacak acaba?

kesin bu şekilde bir transfer yapacağız bence. zira bu yönetim 3 aydır kapatamadığı herkesçe bilinen eksikleri, 9 günde hayatta kapatamaz.

Sag stoper sol stoperligini gectim abicigim sin go kim yaw 35-40 milyon edecek..Ulan o kadar futbolun icindeyiz cogu kisi adini bile ilk kez duydu ..
Fiyat kismi tartisilir tabii ama bu sekilde bakmiyorum hic oyunculara.

Millet bir adam aliyor 15-20 ye 3 sene pisirip kullaniyor ediyor. Belli olmaz o isler.

Butun yaz surec yonetemeyip, arastirma ve planlama yapmayip,sorulunca "az ve oz alacagiz " diyerek kullanmiyoruz mantigiyla maas butcesini rahatlatacak satislari yaparken kulubeninde bosalttin... Bonservis ve maas bedelleri tamamen yonetime yazar bu dakikadan sonra. Cok riskli bir yolu tercih ettiler ve goz gore gore kaziklanacaklar. Her gecen dakika "Gunay evladimiz, guveniyoruz" aciklamasi bekliyorum ben.

Fakat Okan Hoca'nin transferlerde "Gelsin" diye onay verip 2 mac begenmeyince "gitsin" modu esas tehlikeli bizim icin...simdi singo alinir gidip 3 lu dener, 4 tane alip verdiginiz kanat bek profili lazim moduna girer- yonetimde bom bom bakar hocaya(gelip-giden isimlerden bagimsiz diyorum tabii)

geçen hafta her gün akanji ile anlaştık ondan önce ederson. şimde de 1 hafta her gün singo ile anlaşırız. mükemmel kadro kuruyoruz

Ayri bir dezavantaj, simdi kadro bosalttin oraya buraya ucuza yedekler alayim diyeceksin kadro bildiriminden sonra muhtemelen- o son anlamsiz 1 haftada.

Orasi icin alacagin adamlar 500-700bin maaslara OK diyecek mi misal.

geçen hafta her gün akanji ile anlaştık ondan önce ederson. şimde de 1 hafta her gün singo ile anlaşırız. mükemmel kadro kuruyoruz
Ederson bence olmayacak, olursada kazik yemis olacagiz durum bundan ibaret.

Yok donnarumayi biz aliriz fantazisine girmeyin hic(yonetim yazdiracaktir 1 tur daha taraftar cossun diye) , bonservis harbi umrumda degil artik ama 8+ maas baglarsan kaleyi ayvayi yedik

Singo'nun çıkışları ve atletik yapısı çok iyi. Tek çekincem hafif bir denge sorunu var gibi geldi. Ama videodan anlaşıldığı kadar işte

Calhanoglu - kerem - baris tum skandallar ayni yaz oluyor ve ikisinde direkt olarak fbyi biliyoruz baris olayinin altindan da bunlarin cikmama ihtimali yok.. Baktilar ligdeki takimlari satin alarak olmuyor icten yikmaya calisiyorlar bizi

Calhanoglu - kerem - baris tum skandallar ayni yaz oluyor ve ikisinde direkt olarak fbyi biliyoruz baris olayinin altindan da bunlarin cikmama ihtimali yok.. Baktilar ligdeki takimlari satin alarak olmuyor icten yikmaya calisiyorlar bizi
Hakan icin son gunlere yakin umutlaniyordur bizimkiler. 12 ye falan aliriz dalan diye takiliyorlardir muhtemelen.

Beyaz tv 40 yilin basinda bir ise yaradi heralde , malligi ortaya cikti bu herifin

Baris kalacak olsa bile - hatta 2 haftalik millo arada taraftarin gonlunu de beeelki alir. Devre arasi falan ama gidecek kesin neredeyse

doğru veya yanlış demiyorum ama hocanın singo'yu ısrarla istemesinin ana sebebi bence icardi gerçeği. yani icardi %100 hale gelince (max 1 ay sonra) yedek kalmayacağı kesin. osimhen de kalmayacak tabiki ve biz mecburen osi-icardi ikilisini oynatacak bir sistem ve dizilişe döneceğiz.

icardi'nin ya da osimhen'in olmadığı (sakatlık ya da ceza) veya herhangi birinin oyundan çıktığı bölümlerde de klasik düzene döneceğiz. bu durumda da singo sağ bek olarak oynayacak.

ha yine de bahsi geçen maliyetler son derece saçma ama oyuncuyu bu kadar ısrarla istemenin altyapısı bu bence.

Geri
Üst Alt