Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.655
- 1.025
- 473
İtülüBu makina mühendisi kılıklı arkadaşı istediğimizi sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtülüBu makina mühendisi kılıklı arkadaşı istediğimizi sanmıyorum.
Bizde hiç olmadı o dediğin. Kerem' i, Barış' ı bilmeyen yoktu ki Barış ciddi denilebilecek bonservis ve satıştan pay maddesi ile alınabildi zaten.Şuanda bir yerlerde bir iki sene sonra 10 milyonlarca Euro edecek yerli oyuncular gelişmeye devam ediyor, sadece biz bilmiyoruz.
Scout bunun için var. 1-2m Euro ederken alıp deneyeceksin.
Şu oyuncuyla ilgili bir gelişme oldu mu Fener’de istiyor çalım hikayesi için bizim adımızı geçirmişler haberde diyorlar
Şu oyuncuyla ilgili bir gelişme oldu mu Fener’de istiyor çalım hikayesi için bizim adımızı geçirmişler haberde diyorlar
Herkes kontenjan muhabbeti yapıyor da kimse yerli oyuncuyu konuşmuyor.
İstediğiniz kadar yerli oyuncu alabilirsiniz arkadaşlar. Bu takıma yerli oyuncu lazım.
Süleyman Rodopa havale ettim seni, dilerim tez zamanda belanı bulursun
Süleyman Rodopa havale ettim seni, dilerim tez zamanda belanı bulursun
Guessand kötü kaçtıBAY giderse Garnacho denerim tbh
Isak, Lookman bunlar takımlarıyla idmana çıkmıyorlar hastalar diye. Atalanta kendi liginden bir takıma daha pahalıya satarım dedi. Bize 35-40'a verir.Atalanta’da Lookman bugünkü açılış maçında harbi kadro dışı kalmış. Kiralık bize kalır mı diye düşünüyor insan da düşmez muhtemelen
Nerden bilyosun gelmeyeceğiniDonnayida getiremedik serg kotü oldu ilk çiktiginda baya umutlanmiş idim