Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Austria Wien'i de kara listeye ekleyelim.

Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.

Fatih hocayada kızıyorum açıkçası nezaman Galatasaray'dan ayrılsa Galatasaray'ı cümlede dahi kullanmıyor rakip takımdan ayrılan kişilerse her ortamda övüyor ivmeyi.gectim koruyor savunuyor fatih hoca hep sessiz aziz yildirim gibi bakin beni konusturmayin modunda Galatasaraylı fatihin kulubune herturlu pisliği yapıyorlar ama birak TV de konuşmayı sosyal.medyaea dahi 2 kelime etmiyor
Galatasaraylilik sadece kulüpte görev alırken olmaz sevgili fatih hocam misal yap bir açıklama okana yonetime desteğini göster taraftara mesaj ver
Bodrum'da nebil ozgenturk gibi ünlülerle belgesel çekerken enazindan kulübe faydan olsun sevgili hocam

Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.

fb eşşeği de gerçekler için teşekkür ederiz demiş :asd:

inanılmaz bir camia bunlar ya herifler TR ligi gerçekleri için başvuracağımız zata bak AVUSTURYA WİEN

Kurbanı kesmeden önce beslerler, önüne su filan koyarlar.

Gomise ağır diye eleştiren arkadaşlar ilk yarıda Giresun macinin seferovici begendi mi ?
Ben çok ağır buldum hem seferovic hemde olivierayi.
Bu arada mertensi kısa bir süre izledik ama topu ayagindan hep açtı hem kaybetti .
Hoca Hamza akmani neden sağda oynattı orada kalabalık yaptı anlamadım .
Ömer bayramı alsaydı sol bek e anlardım orada çizgiye iner orta açardı en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt