Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.838
- 12.948
- 2.868
Hiç sekmezMedyanın gazlamasına gelip kendi topçumuzu yine gömüyor muyuz?
Hiç de affetmeyiz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sekmezMedyanın gazlamasına gelip kendi topçumuzu yine gömüyor muyuz?
A.K. adlı eleman bunu 3-5 bir şeyle mamalamış olabilir bunun için.flood...
Dikkat et değdirmesinler P. Enis kardeşim.asmr masaj diye bişey varmış yapan berberler var, acayip ihtiyacım var sesleri bile rahatlatmaya yetti
Yalnız Cengiz'in gelişi Kerem'den ziyade Yunus'u etkiler daha çok.Yanlışlıkla Cengiz gelse kerem küser oynamaz bidaha
Evet Austria Wien'i de kara listeye ekleyelim.
Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.

O takım miydi hazırlık maçında Liverpool'u yenen zira o ise bayağı ışık veriyordu şu an ne oynuyoruz da ne oturacak ki en fazla oyuncuların form tutmasını beklerizyeni bir kadro kurulan 2011-2012 sezonuna da vasat başlamıştık. 3-1 lik fener maçından sonra takım tam anlamıyla oturdu, bu sebeple biraz sabretmek gerek.
Yanlış anlamışız yaşlandık işte ne yapalım.O mesajı sana atmadım, attığım kendini biliyor. Senin yazdığının altına denk gelmiş, görmemiştim bile. Her fikre böyle dediğimi düşünüyorsan da bir daha alıntılaşmamıza gerek yok.
Ben bireysel hatadan maç kaybettik paylaşımı yapıyorum, üzerime çullanıyorsunuz Muslera da Muslera diye. Ben orada Muslera'yı vurgulamış mıyım, hayır. 3 senedir Muslera'yı eleştiriyorum 3 senedir de vermediği zarar kalmadı, hangimiz doğruyuz orası da işin ayrı boyutu. Siz böyle yaptıkça daha da sert eleştireceğim.
Uğurcan güncel olarak daha iyi bir kaleci ve çok düşük maliyete oynuyor, geçen sene ligi az çok takip eden Trabzon'u taşıyanın Uğurcan olduğunu açıkça söyler, bu yorum değil gerçek. Sen de gelmiş 26 yaşındaki Muslera diyoesun, napayım 10 sene önceki halinden bize ne fayda geliyor, ne cevap vereyim ben buna?
Neyse gerçekten yordu artık şu ortam beni; biri yalan söyler, diğeri iftira atar, bir başkası önüne gelene sallar, bir şeyin de düzeldiği yok; herkes kendi çalsın kendisi oynasın bu zihniyetle bu takımdan da bir bok olmaz zaten.
Wiki’den almışlardır bilgiyi. Ne de olsa Wiki’yi herkes düzenleyebiliyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Cengiz gelse ben yunusu 10 noya atarim yaraticiligi hem cengizden hem keremden üstün araya güzel toplar atiyorYalnız Cengiz'in gelişi Kerem'den ziyade Yunus'u etkiler daha çok.