Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O takım miydi hazırlık maçında Liverpool'u yenen zira o ise bayağı ışık veriyordu şu an ne oynuyoruz da ne oturacak ki en fazla oyuncuların form tutmasını bekleriz
hazırlık maçlarına bakmamak lazım, bu sene de fiorentina maçında iyi oynadık mesela. o sezon başakşehire ilk maçta 2-0 yenilmiştik ve fener maçına kadar iyi bir futbol oynamıyorduk. feneri iyi futbolla yenip yükselişe geçtik

hazırlık maçlarına bakmamak lazım, bu sene de fiorentina maçında iyi oynadık mesela. o sezon başakşehire ilk maçta 2-0 yenilmiştik ve fener maçına kadar iyi bir futbol oynamıyorduk. feneri iyi futbolla yenip yükselişe geçtik
Aynı şey değil maalesef o zaman bile Fatih hocanın ne yapmak istediği parça parça sahada belli oluyordu oyunun oturması zaman alır burada olmayan bir şey var kurgu yok takımın ne yaptığı belli değil

Aynı şey değil maalesef o zaman bile Fatih hocanın ne yapmak istediği parça parça sahada belli oluyordu oyunun oturması zaman alır burada olmayan bir şey var kurgu yok takımın ne yaptığı belli değil
o zaman da çift forvetli kurguyu bulması 7 veya 8. hafta olan fener maçını bulmuştu. okanın da ne yapmak istediği gayet belli bence hazırlık maçlarından beridir

Normal yani transfersizlik milleti baska seylere sürüklüyor.

P. Enis kardesim sadece öncü oldu bu konuda.

Naci Ünüvar'i kandirip kontrat yapmis Ajax simdi de oynatmiyor. Oynama garantili kiralamak istiyolarmis

Ben bu nobetin kapatılması gerektiğini düşünüyorum ilk kez ilk sayfaya yazdım yazdığım andan itibaren de ne haber var ne gelen .Uğursuz olduğumu önceden belirtmiştim.Yeni sayfada sorloth vargas Kaan Ayhan ve yaratıcı bir 10 numara alırız inşallah.

Şimdi size açık yüreklilikle bisey soracağım. Öz eleştiri yapmak istiyorum.

Maçlarımız yenilgi ya da beraberlikle bitince bütün hafta yemeden içmeden kesişiyoruz. Foruma girmeyi bırakın, gs tv izlemiyorum. Takip etmiyorum. Şimdi Giresun maçından beri düşünüyorum,

Ben iyi gün taraftarı miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt