- 23 Ocak 2019
- 25.461
- 33.134
- 2.273
Piyasası fena, hele o Ajax'a attığı golden sonra tüm takımların radarına girmiştir zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Austria Wien'i de kara listeye ekleyelim.
Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.
Yuh ya. Her fikre böyle diyeceksen tartışamayız ki Adminim beUmarım takım 4 m euro alıp 40 yaşında hala topa çıkmasını öğrenemeyen Muslera kangreninden kurtulur da diloları da kudurur.
Okuduğunu anlamaktan aciz güruhlar gelmiş artistlik yapıyor bir de.
bakalım yapacağımız hamleleri merak ediyorum. 3 hafta kaldı bu hafta da boş geçer ama gelecek hafta isimler düşmeye başlar artıkPiyasası fena, hele o Ajax'a attığı golden sonra tüm takımların radarına girmiştir zatenBoyumuzu aştığı kesin zaten de bu tip oyuncular elbet bulunur. Sıçrama yapmadan önceki sezon keşfetmek gerekiyor
Evet Austria Wien'i de kara listeye ekleyelim.
Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.
yok üstat bu sefer başka bir mevzuOkumaya gerek yok. Yine şike yapmışlar değil mi?
Bu hafta üç mevkiden birisine bir isim netleşir gibi hissediyorum ama bakalımbakalım yapacağımız hamleleri merak ediyorum. 3 hafta kaldı bu hafta da boş geçer ama gelecek hafta isimler düşmeye başlar artık
İyi olmuş monchi p.çinezevillayi soymuş bayern

O mesajı sana atmadım, attığım kendini biliyor. Senin yazdığının altına denk gelmiş, görmemiştim bile. Her fikre böyle dediğimi düşünüyorsan da bir daha alıntılaşmamıza gerek yok.Yuh ya. Her fikre böyle diyeceksen tartışamayız ki Adminim be![]()
şakşakiye gibi şakşaklatıyor gülmeyin olum az genel kültürünüz olsun
sıradışı bir insan. ankarada otursam şu an randevu almıştım20:11de patladım