Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasası fena, hele o Ajax'a attığı golden sonra tüm takımların radarına girmiştir zaten 😄 Boyumuzu aştığı kesin zaten de bu tip oyuncular elbet bulunur. Sıçrama yapmadan önceki sezon keşfetmek gerekiyor
bakalım yapacağımız hamleleri merak ediyorum. 3 hafta kaldı bu hafta da boş geçer ama gelecek hafta isimler düşmeye başlar artık

Evet Austria Wien'i de kara listeye ekleyelim.

Itoglu itler rakibi Fener'i tanitirken 28 sampiyonluk ile Türkiye'nin rekor sampiyonu diye tanitmislar Twitter'da. Serefsizler.

Ya koç el altindan para verdi, yada tataftarlarina zorlu rakip diye göstermek için bu talihsiz yalan bilgiyi verdiler

Yuh ya. Her fikre böyle diyeceksen tartışamayız ki Adminim be :(
O mesajı sana atmadım, attığım kendini biliyor. Senin yazdığının altına denk gelmiş, görmemiştim bile. Her fikre böyle dediğimi düşünüyorsan da bir daha alıntılaşmamıza gerek yok.

Ben bireysel hatadan maç kaybettik paylaşımı yapıyorum, üzerime çullanıyorsunuz Muslera da Muslera diye. Ben orada Muslera'yı vurgulamış mıyım, hayır. 3 senedir Muslera'yı eleştiriyorum 3 senedir de vermediği zarar kalmadı, hangimiz doğruyuz orası da işin ayrı boyutu. Siz böyle yaptıkça daha da sert eleştireceğim.

Uğurcan güncel olarak daha iyi bir kaleci ve çok düşük maliyete oynuyor, geçen sene ligi az çok takip eden Trabzon'u taşıyanın Uğurcan olduğunu açıkça söyler, bu yorum değil gerçek. Sen de gelmiş 26 yaşındaki Muslera diyoesun, napayım 10 sene önceki halinden bize ne fayda geliyor, ne cevap vereyim ben buna?

Neyse gerçekten yordu artık şu ortam beni; biri yalan söyler, diğeri iftira atar, bir başkası önüne gelene sallar, bir şeyin de düzeldiği yok; herkes kendi çalsın kendisi oynasın bu zihniyetle bu takımdan da bir bok olmaz zaten.

Bizim kanada nwakaeme'nin genci lazım. İdareten nwakaeme de olur. Kerem topsuz oyunda yetersizse hoca idman yaptırarak geliştirsin antrenmanlar bunun için.
Elle tutulan 3 yerli bulmakta zorlanıyorken elinde Yunus Kerem kanatları varsa kanata yedek kalınca sorun çıkaracak kalitede ve maaşta birini alamayız, ikisi de genç çocuklar hangikredi ümraniyesporla oynarken bi zahmet zaafiyet yaşatmasınlar.
Bizim 5 transfer daha yapmamız gerek bunlardan sadece biri yüksek maliyetli olmalı o da forvet, kanat da tecrübeli güçlü ve uygun maliyette olmalı. On numara için de sol bek için de stoper için de gelecek vaad eden oyunculara yönelmemiz gerek.

Sörloth için uğraşsalar uygun rakama alırlar
Leopzıg 3 tane teni forvet aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt