Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FullSizeRender.gif

yeni bir kadro kurulan 2011-2012 sezonuna da vasat başlamıştık. 3-1 lik fener maçından sonra takım tam anlamıyla oturdu, bu sebeple biraz sabretmek gerek.
O takım miydi hazırlık maçında Liverpool'u yenen zira o ise bayağı ışık veriyordu şu an ne oynuyoruz da ne oturacak ki en fazla oyuncuların form tutmasını bekleriz

O mesajı sana atmadım, attığım kendini biliyor. Senin yazdığının altına denk gelmiş, görmemiştim bile. Her fikre böyle dediğimi düşünüyorsan da bir daha alıntılaşmamıza gerek yok.

Ben bireysel hatadan maç kaybettik paylaşımı yapıyorum, üzerime çullanıyorsunuz Muslera da Muslera diye. Ben orada Muslera'yı vurgulamış mıyım, hayır. 3 senedir Muslera'yı eleştiriyorum 3 senedir de vermediği zarar kalmadı, hangimiz doğruyuz orası da işin ayrı boyutu. Siz böyle yaptıkça daha da sert eleştireceğim.

Uğurcan güncel olarak daha iyi bir kaleci ve çok düşük maliyete oynuyor, geçen sene ligi az çok takip eden Trabzon'u taşıyanın Uğurcan olduğunu açıkça söyler, bu yorum değil gerçek. Sen de gelmiş 26 yaşındaki Muslera diyoesun, napayım 10 sene önceki halinden bize ne fayda geliyor, ne cevap vereyim ben buna?

Neyse gerçekten yordu artık şu ortam beni; biri yalan söyler, diğeri iftira atar, bir başkası önüne gelene sallar, bir şeyin de düzeldiği yok; herkes kendi çalsın kendisi oynasın bu zihniyetle bu takımdan da bir bok olmaz zaten.
Yanlış anlamışız yaşlandık işte ne yapalım. :)

Cengiz'i satmazlar diyordu Keramettin başkan, hatta Cengiz gelmek istemez de diyordu. Belki bizimkiler ikna etmiştir. Bi umut. :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt