- 16 Haziran 2010
- 204.456
- 156.657
- 6.838
Sayfanin sag ust bolumunde (konu icinde) Takip Et tusuna basmissin demek. Oradan kapatabilirsin.Her konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayfanin sag ust bolumunde (konu icinde) Takip Et tusuna basmissin demek. Oradan kapatabilirsin.Her konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz
Bastığımı hatırlamıyorum ama yine de dediğiniz gibi yapayım teşekkürlerSayfanin sag ust bolumunde (konu icinde) Takip Et tusuna basmissin demek. Oradan kapatabilirsin.
Etin kilosu 150 TL olmuş. Nasıl gelişsin çocuklar. Avrupa'da bizim 1 yılda yiyemediğimiz eti 1 ayda yiyorlar.
Her konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz
merhaba renktaşHer konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz
beğenmediniz mi msjlarımızı rtaş?
Merhaba dostummerhaba renktaş
Duzeldi mi?Her konuya yazılan yorumlar bana bildirim olarak geliyor bunu kapatabiliyor muyuz
hg renktaşOndan değil dostum benle alakasız mesajların bildirimi geliyor arkadaşların forma aldım kavgası bana geliyodu az önce
Düzeldi. Ayarlardan kurcaladım az önce sanırım buldum teşekkürlerDuzeldi mi?
hg renktaş
bana eski bir dostumu hatırlattınız
umut da 10 yıldır foruma üye olmasına rağmen bildirimleri nasıl kapatacağını bana sorardıNe cesit bir dostluk?

hg renktaş
bana eski bir dostumu hatırlattınız
Yeteceğini zannetmiyorum üstad.altyapıda et içeren yemekler servis ediliodur b iht
Soyismine 1 t daha ekleseydin renktaşİlginçmiş dostum![]()