Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum özür dilerim. Bu Beinsport abaoneliği hakkında bir bilginiz var mıdır? Biraz önce netten bulduğum bir numarayı aradım TV kanalları + Süper lig +Avrupa maçları + Belgesel kanalları için aylık 179 TL gibi bir ücret söylediler. (TV için) Normal fiyat mı yoksa daha uygun bir fiyat var mı?

Ligdeki tüm takimlar kadrosunu biraz daha kücük tutup, 2 oyuncu cizse ve onlara verdikleri maasi altyapidaki cocuklarin gelisimine ve adam gibi beslenmesine harcasa olmaz mi? Mesela kadronda 27. ve 28. oyuncu olarak Ogulcan ve Tasdemiri tutmak yerine, ordan tasarruf edilen 8-9 milyon lirayi altyapiya harcasan olmaz mi?
Ben olmaz diye bir şey demedim ki. Sadece mevcut durumu söyledim. Alt yapı mevzusu nerden tutarsan tut elinde kalıyor zaten.

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum özür dilerim. Bu Beinsport abaoneliği hakkında bir bilginiz var mıdır? Biraz önce netten bulduğum bir numarayı aradım TV kanalları + Süper lig +Avrupa maçları + Belgesel kanalları için aylık 179 TL gibi bir ücret söylediler. (TV için) Normal fiyat mı yoksa daha uygun bir fiyat var mı?
Neden direk Bein'i aramiyorsun? Sanki 139 civari olmali

danyal ile transfer nöbeti:

1660920993790.webp

Bu fikri savunanları ıslatıp ıslatıp dövmek Lzim. Tez zamanda da takım tutmayı bırakmalarıni ortama olumsuzluk pompalamamasini da kendilerine tavsiye ederim. Gidin ötede birbirinizi torpuleyin aga.

Not. Sana değil böyle düşünenlere soylemim

GscimbomMobile
İroni yaptığım için üzerime alınmadım sorun yok. Aksi takdirde tepkim çok farklı olabilirdi.
İyi forumlar

Can Seni Tuttuk yani. Hoş geldin.
Tutmayın üstat
Salin beni artık
birakin da yaşayayım
lutfen
su fani dunyada yarın bir gun gidecegiz o zamana kadar forumun tadindan niye mahrum birakiliyoruz
kimseye bir zararimiz yok adam vurmadik sovmedik yeter artik diyorum
dinlemiyorsunuz anlatamiyoruz
kesip atiyorsunuz nedensiz
birakin artik hepimiz tanışız burada

#FreeCanKarabacak

Normal fiyat bu ama ben ilk 3 ay 109 tl sonraki aylar 179 a yeniledim aboneligi

Tutmayın üstat
Salin beni artık
birakin da yaşayayım
lutfen
su fani dunyada yarın bir gun gidecegiz o zamana kadar forumun tadindan niye mahrum birakiliyoruz
kimseye bir zararimiz yok adam vurmadik sovmedik yeter artik diyorum
dinlemiyorsunuz anlatamiyoruz
kesip atiyorsunuz nedensiz
birakin artik hepimiz tanışız burada

#FreeCanKarabacak
Habire fake hesap acacagina derdini adminlere neden iletmiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt