Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi peki ben ne zaman bi sey diyecegim
bir tusla sinirsiz atabiliyorsunuz bir kelime konusamadan. bu hak degil ne cok ciddiyim
Ne alaka lan seni kaç kere affettik, birinde direkt ben affettim

Sonra gelip rizeye sövüyorlar diye sen de millete sövünce haklı olarak tekrar ceza alman isteniyor.

Senle bunları kaç kere konuştuk, fevrisin ve aklına geleni söylüyorsun, belli değerlerin var onlara laf gelince de çok uzatıyorsun. Böyle biri olmanda sakınca olmayabilir ama bu tarz ortamlarda tepki görmen normal.

Bak senin behzat bilge üyeliğini nerde farkettim ben, gibi konusunda komik değil deyip milletle kavga etmişsin, uzatmışsın da uzatmışsın, manyak mısın olm sen isteyen beğenir isteyen beğenmez :asd:

Tutmayın üstat
Salin beni artık
birakin da yaşayayım
lutfen
su fani dunyada yarın bir gun gidecegiz o zamana kadar forumun tadindan niye mahrum birakiliyoruz
kimseye bir zararimiz yok adam vurmadik sovmedik yeter artik diyorum
dinlemiyorsunuz anlatamiyoruz
kesip atiyorsunuz nedensiz
birakin artik hepimiz tanışız burada

#FreeCanKarabacak
Bu ne lan? Bir dokunduk bin ah işittik. Ayrıca sana kim ne yaptı hiçbir fikrim yok. Son olarak o ne biçim soyadı olm?

Sonra gelip rizeye sövüyorlar diye sen de millete sövünce haklı olarak tekrar ceza alman isteniyor.

Senle bunları kaç kere konuştuk, fevrisin ve aklına geleni söylüyorsun, belli değerlerin var onlara laf gelince de çok uzatıyorsun. Böyle biri olmanda sakınca olmayabilir ama bu tarz ortamlarda tepki görmen normal.

Bak senin behzat bilge üyeliğini nerde farkettim ben, gibi konusunda komik değil deyip milletle kavga etmişsin, uzatmışsın da uzatmışsın, manyak mısın olm sen isteyen beğenir isteyen beğenmez :asd:
:LOL::LOL::LOL::LOL:

yav ustat behzatla 3k mesajim var ben soylemesem bence kimse anlamazdi zaten anlayin diye acikca geziyorum saklanmiyorum ki
abi rizeye ayri rizespora ayri artvine sovseler sen de sinir olursun gerci orda yasamadin da neyse konu bunlar bile degil belo gsye saplicak dedim diye ben sinirsiz cizilemem ya bu cok fazla zaten 1 sene banlanmistim

Nice anladigim kadariyla Cavani, Brereton Diaz ve Nicolas Pepe icin ugrasiyor. Pazara kadar Roma parayi denklestiremezse pazartesi Belotti 👀👀👀

yav ustat behzatla 3k mesajim var ben soylemesem bence kimse anlamazdi zaten anlayin diye acikca geziyorum saklanmiyorum ki
abi rizeye ayri rizespora ayri artvine sovseler sen de sinir olursun gerci orda yasamadin da neyse konu bunlar bile degil belo gsye saplicak dedim diye ben sinirsiz cizilemem ya bu cok fazla zaten 1 sene banlanmistim
Yok lan ben orda farkettim bir şey demedim sonra kendin söylemişsin. Hatta pm attın o mevzuda bana Ahmetle mi ne kavga etmiştin.

Ben bu tarz ortamlarda edilen sözleri saldım açıkçası, senin de salman gerekiyor, herkes herkesin değerine, sevdiğine, sevmediğine ağzına geleni söylüyor, bunu kontrol etmek mümkün değil.

Valla ben affettikten sonra rize mevzusunu hatırlıyorum belo gsye saplar umarım falan dediysen, delirmiştir millet, bu tarz laflar etmemelisin.

Yok lan ben orda farkettim bir şey demedim sonra kendin söylemişsin. Hatta pm attın o mevzuda bana Ahmetle mi ne kavga etmiştin.

Ben bu tarz ortamlarda edilen sözleri saldım açıkçası, senin de salman gerekiyor, herkes herkesin değerine, sevdiğine, sevmediğine ağzına geleni söylüyor, bunu kontrol etmek mümkün değil.

Valla ben affettikten sonra rize mevzusunu hatırlıyorum belo gsye saplar umarım falan dediysen, delirmiştir millet, bu tarz laflar etmemelisin.
tamam iste acin banimi da salayim ben de zaten eski tadim yok @Sami Karakoç sahittir sadece oylesine yasiyoruz tek keyfimiz burasiydi cok uzaklastim her seyden. ahmetin kötü dizi secimleri benim kaderimi bu kadar etkilememeli, acin banimi da eskiye donelim artik

Cok mu zor abi alin getirin iste Aubameyang Hazard Hummels onumuze bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt