- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
Ne bu Omar Ömer Omar
Yeter ula
Yeter ula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi futbolu bırakıp badminton'a başlamışsın öyle konuşuyor @Onur ÜründülDepay su rakiplere yakalanmamak icin tum vucudunu bebek yağıyla ovalayan ağabey miydi

bunları nasıl buluyon ya ben bulsam bile foruma atamam utanırım yani bunlar kim
@Mustafa Alp Motz ?dunyada daha bos adam yok, ha var emre kaplan var
bu genco kanat da oynuyor galiba
Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.
Bizi geçtim Anadolu kulüpleri ne haldedir düşünemiyorum.
Avrupa'da öğününe kadar dikkat ediyorlar özelikle öne çıkanlar için, maliyet meselesindne ziyade düzen meselesi, 2-3 senelik gelen yönetimler çıktısı 3-5 sene sonra görülmeye başlanacak alanlara da eğilmiyorlar
meksikalı kazımcanbu genco kanat da oynuyor galiba
Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.Ya bu et 2 yıldır pahalı Keramettin. Şu iki yıldan önceki 18 yıl ne yaptın? Hep böyleydi. Hepsi avrupa görmüş, eğitimli, entelektüel, lisemiz mezunu, kalifiye insanlar, sorsan. Yılda ekstra 1-2 milyon euro çocukların beslenmesine, hayat standardını iyileştirmeye, dil eğitimine vs ayıramıyorsan kapat yahu. Boşa masraf etme.
Allah bilir kaç tane çok yetenekli çocuk bu sistemsizlik yüzünden heba oldu/oluyor altyapılarda.
güney amerikadan ne zaman topçu alıcazmeksikalı kazımcan
güney amerikadan ne zaman topçu alıcaz![]()