Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaiOJ1FacAAivYh

Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.

Bizi geçtim Anadolu kulüpleri ne haldedir düşünemiyorum.

Avrupa'da öğününe kadar dikkat ediyorlar özelikle öne çıkanlar için, maliyet meselesindne ziyade düzen meselesi, 2-3 senelik gelen yönetimler çıktısı 3-5 sene sonra görülmeye başlanacak alanlara da eğilmiyorlar

Ya bu et 2 yıldır pahalı Keramettin. Şu iki yıldan önceki 18 yıl ne yaptın? Hep böyleydi. Hepsi avrupa görmüş, eğitimli, entelektüel, lisemiz mezunu, kalifiye insanlar, sorsan. Yılda ekstra 1-2 milyon euro çocukların beslenmesine, hayat standardını iyileştirmeye, dil eğitimine vs ayıramıyorsan kapat yahu. Boşa masraf etme.

Allah bilir kaç tane çok yetenekli çocuk bu sistemsizlik yüzünden heba oldu/oluyor altyapılarda.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama kadro dizilimlerini buraya aktarırken neden "sporx" denen sözde spor sitesi kimin olduğu ve nasıl bir Galatasaray düşmanı olduğu belli olan uygulamayı kullanıyorsunuz? Bu forumun öyle bir uygulaması yok mu eğer yoksa bu konuda yönetimden rica edelim yapılabiliyorsa o tür bir uygulama yapılsın...

Ya bu et 2 yıldır pahalı Keramettin. Şu iki yıldan önceki 18 yıl ne yaptın? Hep böyleydi. Hepsi avrupa görmüş, eğitimli, entelektüel, lisemiz mezunu, kalifiye insanlar, sorsan. Yılda ekstra 1-2 milyon euro çocukların beslenmesine, hayat standardını iyileştirmeye, dil eğitimine vs ayıramıyorsan kapat yahu. Boşa masraf etme.

Allah bilir kaç tane çok yetenekli çocuk bu sistemsizlik yüzünden heba oldu/oluyor altyapılarda.
Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.

++ oyuncuların gelecek planlamasını da yapmıyoruz, bir hikaye vermemiz lazım motivasyon için de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt