- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
3 günegüney amerikadan ne zaman topçu alıcaz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 günegüney amerikadan ne zaman topçu alıcaz![]()
Sporx'un sistemi çok iyi hatta globalde bu build 11 sitelerinin hepsinden iyi. Ama gerekli özenleri pek yok. Ben görüntü açısından güzel gözüküyor diye kullanıyorum.Arkadaşlar kusura bakmayın ama kadro dizilimlerini buraya aktarırken neden "sporx" denen sözde spor sitesi kimin olduğu ve nasıl bir Galatasaray düşmanı olduğu belli olan uygulamayı kullanıyorsunuz? Bu forumun öyle bir uygulaması yok mu eğer yoksa bu konuda yönetimden rica edelim yapılabiliyorsa o tür bir uygulama yapılsın...
Konuda mizaha müsade var mı?Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.
++ oyuncuların gelecek planlamasını da yapmıyoruz, bir hikaye vermemiz lazım motivasyon için de.
fizikselde gözümü kapadım gelsin.
Gençliğin mi
Gençliğin mi
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo bayağı gençmişsin, yıllar ne çabuk geçiyor hayridaşewt rtaş 2019dan
Adnan Öztürk'ün tek istediğim projesiydi yayılı spor lisesi projesi tabi bunu Kemerburgaz'a yapmak gibi bir saçmalığı vardı. Keşke mevcut yönetim Öztürk'ü Sportif AŞ'ye alsa da gel projeni Küçükçekmece'ye yap dese sponsoru da hazırdı sonuçta dediğine göre.Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.
Bizi geçtim Anadolu kulüpleri ne haldedir düşünemiyorum.
Avrupa'da öğününe kadar dikkat ediyorlar özelikle öne çıkanlar için, maliyet meselesindne ziyade düzen meselesi, 2-3 senelik gelen yönetimler çıktısı 3-5 sene sonra görülmeye başlanacak alanlara da eğilmiyorlar
Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.
++ oyuncuların gelecek planlamasını da yapmıyoruz, bir hikaye vermemiz lazım motivasyon için de.
Kimse söylesin neyin gizemi bu
kesin sensin olum dikkat etmedim bak onaYuh kızı Fatih hocanın Galatasaray üyelik numarasıyla kaydetmiş![]()