Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kadro dizilimlerini buraya aktarırken neden "sporx" denen sözde spor sitesi kimin olduğu ve nasıl bir Galatasaray düşmanı olduğu belli olan uygulamayı kullanıyorsunuz? Bu forumun öyle bir uygulaması yok mu eğer yoksa bu konuda yönetimden rica edelim yapılabiliyorsa o tür bir uygulama yapılsın...
Sporx'un sistemi çok iyi hatta globalde bu build 11 sitelerinin hepsinden iyi. Ama gerekli özenleri pek yok. Ben görüntü açısından güzel gözüküyor diye kullanıyorum.

Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.

++ oyuncuların gelecek planlamasını da yapmıyoruz, bir hikaye vermemiz lazım motivasyon için de.
Konuda mizaha müsade var mı?

There is interest from Galatasaraay for Omar Campos. They have been following him for 3 months, but have not initiated contact with the player or with Santos. Now it seems too late. Although, it can never be ruled out that the interest will be used to tighten the negotiation with Anderlecht.

noluyor burda

1660926599388.webp

Kulüp dışındaki sürece kulüpler etki edemiyor fazla malum La Masia gibi değil bizdeki düzen. İyi beslenemiyorlar o kesin.

Bizi geçtim Anadolu kulüpleri ne haldedir düşünemiyorum.

Avrupa'da öğününe kadar dikkat ediyorlar özelikle öne çıkanlar için, maliyet meselesindne ziyade düzen meselesi, 2-3 senelik gelen yönetimler çıktısı 3-5 sene sonra görülmeye başlanacak alanlara da eğilmiyorlar
Adnan Öztürk'ün tek istediğim projesiydi yayılı spor lisesi projesi tabi bunu Kemerburgaz'a yapmak gibi bir saçmalığı vardı. Keşke mevcut yönetim Öztürk'ü Sportif AŞ'ye alsa da gel projeni Küçükçekmece'ye yap dese sponsoru da hazırdı sonuçta dediğine göre.

Et mevzusundan ziyade buna bir düzen getirmek, tesis dışındaki süreçleri yönetmek kısmı abi benim kastım. Bence bu konuda bir şey yapmıyoruz.

++ oyuncuların gelecek planlamasını da yapmıyoruz, bir hikaye vermemiz lazım motivasyon için de.

Ya etin kilosundan dert yandıkları için söyledim. Galatasaray altyapısındaki çocuk akşam eve gidecek akbil'i var mı yok mu onu düşünür mü, bacağı kolumdan ince olur mu? Bu çocuğa ne vaad ediyoruz aynen senin de dediğin gibi. Okuluna yardımcı oluyor muyuz? Eğitimine değer katıyor muyuz? Yok.

Hull City'yi sen alsaydın da, çocuklara en kötü İngiltere 2.ligde oynamayı, oradan kendilerini geliştirirlerse atlamayı hayal ettirirdin. İtalya'da rezerv takım alsaydın. Almanya'da alsaydın. İskoçya'da alsaydın bi tane. Hayır ben altyapıda oyuncu nasıl yetiştirilir bilmem.

20 yıldır 18-19 yaşındaki çocuklara bakıp ya bunlar niye çöp adam gibi ? diye sorup, çare bulacak profesyonel de mi yok kulüpte. Eğitimcisinde ise sorun onu tatmin et. Daha iyi eğitimciler getir. Ne bileyim abicim, ben anlayamıyorum elalemin basitçe yaptığını sen nasıl yapamıyorsun. Aklım almıyor vala benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt