Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Aradığımız orta saha Dani değil sanki ya?Kluivertbelotti
ceballos
abdul mumin
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradığımız orta saha Dani değil sanki ya?Kluivertbelotti
ceballos
abdul mumin
![]()
Bize bir şey olmazda olan okan hocaya olur.
Ama 10 numarada da oynuyo.bonservisi 10 milyonAradığımız orta saha Dani değil sanki ya?
Defansa tecrübeli biri sart ismi gecenler beni tatmin etmiyo o bölgeye olmus biri lazim nelsson dan bagimsiz liderlik yapacak biri olmali.boateng bitmis deniliyo ama aynisi popescu icinde söyleniyodu tecrübesi bile yeter bence türkiye ligi icin
Sefer/Gomis yeterlimi sence reis? Mertensi saymiyorum ayni tip striker degiller
Ümraniye sporuda yenemez isek kendi bıraksın gitsin zaten daha Trabzon maçı var adana maçı var kaosa sürükler bizi durduk yerde her şey iyi gidiyorken bir anda hedefe kendisi girer.Suyu baya isinir diyon ha, hemen sutlamazlar bence kredisi ne kadar bilmiyorum ama
Yunus aşırı yorgundu.cocuk daha 1 hafta once tum antalya sehrini çalıma dizmişti.seferovic inanilmaz yorgundu zaten,hasta gibiydi
o zaman pas kayıplarıda bundan kaynaklanabilir.yunusun ayagına yapışan bi topu alması imkansız rakip kim olursa olsun.o çocuk topu vermez kolay kolay.istediği dönüşleri yapamadı yunus.sadece ikinci yarıda topu kapıp 2 kişiyi geçti ve topu getirdi,ama atagı birisi öldürdükesin yukleme yapildi ya
yoksa ben bu kagniliga baska bir yorum bulamiyorum
hepsi ama hepsi öyleydi
Karı da güzel olsa. Koca Totti bunda ne bulmuş.
tottiye yapılır mı lan bu
Karı da güzel olsa. Koca Totti bunda ne bulmuş.
Yazık.
Onu bilmiyorum. Ona da yazıklar olsun. Puu.herif tum italyayi dudukledi kimse birsey demedi
kadin aldatinca hemen ouwwww
Aradığımız orta saha Dani değil sanki ya?