Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansa tecrübeli biri sart ismi gecenler beni tatmin etmiyo o bölgeye olmus biri lazim nelsson dan bagimsiz liderlik yapacak biri olmali.boateng bitmis deniliyo ama aynisi popescu icinde söyleniyodu tecrübesi bile yeter bence türkiye ligi icin.bitik denilen ömer toprak bile harikalar yaratti bizim macta sahanin en iyisiydi
Mümin ve Hein isimli gençlerin videolarını izledim . İkisini de hic beğenmedim . Özellikle Hein . Her topa kayarak müdahale ediyor . Çok riskli bir stoper . Zamanlama hatası yapsa takımı çok eksik bırakır

Sabah 20 yaşında bir forvet ismi vardır belotti yerine o da olur. Seferovic var zaten .

BELLOTTİDEN SON HABERLER -Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, İtalyan golcü Andrea Belotti'den yeşil ışık geldi.

Erden Timur, İtalya’ya gidiyor

Galatasaray’ın Belotti için ciddi adımlar atmak istediği aktarılırken, Mertens ve Lucas Torreira transferinde önemli rol oynayan Erden Timur’un yıldız golcüyü ikna etmek için İtalya’ya gitmeye hazırlandığı belirtildi.

Galatasaray’ın teklifi

İddialara göre Galatasaray, Belotti’ye yıllık 6 milyon Euro ve imza parası içeren 4 yıllık bir sözleşme teklif etmeye hazır.

Haberde; Roma'nın Eldor Shomurodov'u elden çıkaramaması sebebiyle Belotti transferinde adım atamadığı belirtilirken, Belotti'nin kendisine teklifte bulunan Nice ve Galatasaray üzerine düşünmeye başladığı ifade edildi. Fransız ekibi Nice'in 4 yıllık sözleşme önerdiği Belotti'ye, Galatasaray'ın yıllık 6 milyon euro üzerinden bir kontrat sunduğu belirtildi.

Okan Buruk’un açıklamaları

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un Giresunspor ile oynadıkları maçın ardından dile getirdiği, “Hedefimiz Belotti, ancak İtalya’da kalmak istediği için onu İstanbul’a getirmek kolay değil.” açıklamalarına atıfta bulunan haberde golcü futbolcunun Sarı-Kırmızılı ekibe trabnsferinin kolay olmayacağı da belirtildi.

corrierre della sport-tuttosport

Belotti, Galatasaray'a baskı yapıyor​

Romani gazetesine göre, Türk kulübü Timur'un başkanı, forvetin çevresine 6 milyon artı ikramiye değerinde dört yıllık bir sözleşme sunmak için İtalya'ya gitmeye hazır. Onaylanırsa, en azından ekonomik olarak eşleşmesi zor olacak bir teklif. Ancak Serie A'da kalma fikri Gallo için ulusal bir bakış açısıyla fark yaratabilir . Ancak Romanlar hızlı bir yanıt istiyor: Giallorossi'ye evet demek için yedi gün yoksa eski Torino İtalya'yı terk etmek zorunda kalabilir

transferle ilgilenmiyor demiyor

ORJİNALİ BU,SABAH EKLEMİŞTİM

Renktaşlar çok alakasız ama bizim kazımcan karataş da ilerleyen yıllarda h.balta gibi sol stoper olacakmış hissi var. ne dersiniz?

IMG-20220815-WA0016.webp

Belotti'den başka santrafor kalmadı mı alabileceğimiz? Takıldık arkadaşa. Başka isim de çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt