- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
belhanda-feghouli-mariano-rodrigues uyumu yüklenmeli 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümin ve Hein isimli gençlerin videolarını izledim . İkisini de hic beğenmedim . Özellikle Hein . Her topa kayarak müdahale ediyor . Çok riskli bir stoper . Zamanlama hatası yapsa takımı çok eksik bırakırDefansa tecrübeli biri sart ismi gecenler beni tatmin etmiyo o bölgeye olmus biri lazim nelsson dan bagimsiz liderlik yapacak biri olmali.boateng bitmis deniliyo ama aynisi popescu icinde söyleniyodu tecrübesi bile yeter bence türkiye ligi icin.bitik denilen ömer toprak bile harikalar yaratti bizim macta sahanin en iyisiydi
belçikalı emre mor nasıl olur
![]()
Charly Musonda Jr. - Oyuncu profili
Charly Musonda Jr. ➤ Belçika'den eski futbolcu ➤ Sol Kanat ➤ Son kulüp: Anorthosis Famagusta ➤ * 15 Eki 1996, Brussel, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
halısaha topcusu, fifada 5wf 5skill vardı sanırım oradan biliyomfutbolcu mu bu rtaş
Ana kuzusu anasının yanından ayrılmak istemiyor.Belotti ye bak sanirsin Harry Kane.
Vinla lan
2 seneye hepsini satıp Kasımpaşa dan 8-10 milyonluk herifler alirizF.t'la bu takım show yapar
Belotti ye bak sanirsin Harry Kane.
Vinla lan