Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.830
- 16.321
- 2.228
Arabistana gitmedi mi o?Vakayameyi alacagiz diye hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabistana gitmedi mi o?Vakayameyi alacagiz diye hissediyorum.
hic birini tanimiyoruz y.ihtimallebizle adı geçen 3 stoperden hangisi daha iyi
olsen
mümin
hien
Kulupsuz diyor.Arabistana gitmedi mi o?
bizle adı geçen 3 stoperden hangisi daha iyi
olsen
mümin
hien
Gitmişti diye biliyordum. Demek ki son anda yattı transfer.Kulupsuz diyor.
Hiç izlemedim ama muminde futbolcu tipi var.bizle adı geçen 3 stoperden hangisi daha iyi
olsen
mümin
hien
3 stoperden daha iyileri var ama bunların arasından Hien'i isterdim diğerini belki isterdim Olsen'i hiç istemezdim soru işareti o transfer bana göre.Gent takımı sürekli savunma yapan bi takım bizim sisteme uyar mı bilmem bana göre soru işareti bi transfer o reis..bizle adı geçen 3 stoperden hangisi daha iyi
olsen
mümin
hien
Whatsappta bana cevap vermeyip burada kafa zkmeni neyle açıklayabilirizGSC Oyuncu Havuzu:
Lemina
Vargas
Wakayeme
Evander
GSC Hoca havuzu:
Terim
Tudor
Hütter
Takımı geç malum film starlarının bu kadar domaldığını görmedim.Ben hayatimda K.Pasa‘nin febeye domaldigi kadar baska takimin baska bir takima domaldigini görmedim. Böyle domalis yok
MıhlaWhatsappta bana cevap vermeyip burada kafa zkmeni neyle açıklayabiliriz
Soruyu anlamadimWhatsappta bana cevap vermeyip burada kafa zkmeni neyle açıklayabiliriz
Evander'i hiç beğenmesem de gelse efsane olacak gibisinden dayanaksız bir iddiam bulunuyor.Soruyu anlamadim
DOLA BOYNUMA ADMIREvander'i hiç beğenmesem de gelse efsane olacak gibisinden dayanaksız bir iddiam bulunuyor.