- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Yok üstad boş yapiyorlar hala@Emre Zeytinli gsye geçtiler mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok üstad boş yapiyorlar hala@Emre Zeytinli gsye geçtiler mi![]()
Seçimlerden dolayı zaten ortalık gerginken futbolu 2-3 ay erteliyoruz deseler kimsenin sesi çıkmazAyroyeten bu sene ilk defa lig bitmeyebilir
Sanki bu sene bu lig bitmeyecekmis gibi
Eger biz yarisda olursak birsey olmaz kafamiza vurup sampiyonlugumuzu calarlar
Amaaaaa eger fb ts kapismasi olursa
Bu sefer harbiden öluler cesetler gorebiliriz
İlk sayfa da değilsin
Okan daha ilk zor anda panikledi yav aman aman yarisa girmeye dusunemiyorum bile rezilAyroyeten bu sene ilk defa lig bitmeyebilir
'yeni td' evet o mesajını görmemişimIlk sayfada msjim var
Allah korusun, neler diyorsun öyle?..Kim şampiyon olursa olsun, futbol uğruna kimse canından olmasın...Ayroyeten bu sene ilk defa lig bitmeyebilir
1 aydır boş yapıyorlar zatenBu Gökhan dinç ve haluk yürekli de transfer haberi falan yok arkadaşlar olsaydı şimdiye bir şeyler paylaşırlardı fener BJK üzerinden yayın yapıyorlar sadece , transfer kaynakları tamamen tükendi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birkaç tanesine İngilizce öğrettim, MHK içindeki şerefsizlikleri anlattıkça az bile yapıyorlar dedim. Bazı hakemlerin nasıl yükseldiği, nasıl maç satıldığı vs vs nice olaylar var. Neyse, şimdi elemanları yakmayalım. Bir tanesi bizim Dortmund- Galatasaray hazırlık maçında maçımızı yönetmişti. Fenerliydi hıyar.Abi şu hakemleri salın artık ya.
Dün Tjk başlığında Tjk 10 kişi değil hakem onlardan yana 11 kişiler diye yorum atilmisti. Iyi de kırmızıyı niye verdi hakem o zmn? Herifler kazanamadi da maçı zaten. 3-0dan verdiler.
Kimse hakemlerden memnun değil. Amatör küme maclarinda hakem dövüyolar. Bu ülkede hakem olmak çok zor. Saygı duyuyorum bu yola girenlere.
dk 60a kadar rakip ceza sahasına giremez bu takım
Allah tan isim vermedinBirkaç tanesine İngilizce öğrettim, MHK içindeki şerefsizlikleri anlattıkça az bile yapıyorlar dedim. Bazı hakemlerin nasıl yükseldiği, nasıl maç satıldığı vs vs nice olaylar var. Neyse, şimdi elemanları yakmayalım. Bir tanesi bizim Dortmund- Galatasaray hazırlık maçında maçımızı yönetmişti. Fenerliydi hıyar.
Allah korusun, neler diyorsun öyle?..Kim şampiyon olursa olsun, futbol uğruna kimse canından olmasın...